Șerban Huidu și Dezbrăcatu’, în carantină. Ce se întâmplă cu echipa Cronica Cârcotașilor

Șerban Huidu și Dezbrăcatu’, în carantină. Ce se întâmplă cu echipa Cronica Cârcotașilor
Șerban Huidu, Ioana Petric și Dezbrăcatu’ au intrat în carantină. Echipa emisiunii ”Cronica Cârcotașilor” va reveni pe sticlă de săptămâna viitoare

Șerban Huidu, Dezbrăcatu’ și Ioana Petric au intrat în carantină. Cei care le-au luat locul la pupitrul Cronicii Cârcotașilor sunt Zaiafet – Horia Sârghi și Gabriela Marin. „Suntem bine sănătoși și restul nu contează.” Echipa spune că va reveni pe post de săptămâna viitoare.

Șerban Huidu, Dezbrăcatu’ și Ioana Petric sunt în carantină. Cronica Cârcotașilor a fost prezentată de Zaiafet – Horia Sârghi și de Gabriela Marin

”Cronica Cârcotașilor” este o emisiune de televiziune satirică, difuzată în fiecare miercuri seară, pe postul Prima TV. Prezentatorii sunt Șerban Huidu, Ioana Petric și Codruț Kegheș. Show-ul a mai avut următoarele formule de prezentatori: Șerban Huidu și Mihai Găinușă (2001-2010), Mihai Găinușă și Oana Ioniță (sezon primăvară 2011), Mihai Găinușă și Codruț Kegheș (2011-2014), Alex Bogdan și Ioana Petric (sezon toamnă 2014), Cristian Hrubaru și Ioana Petric sau Șerban Huidu și Codruț Kegheș (2015). Acum, în locul celor cunoscuți au venit Zaiafet – Horia Sârghi și Gabriela Marin, dat fiind că echipa de bază din ultimii ani a intra în carantină.

Contactat de Paginademedia, Șerban Huidu a răspuns printr-un mesaj. „Suntem în carantină. Carantina există și face parte din măsurile de combatere a pandemiei”. Prezentatorul TV nu a precizat care este motivul carantinei. La rândul său, Codruț Kegheș, cunoscut ca Dezbrăcatu’, a spus: „Suntem bine sănătoși și restul nu contează”.

  • Echipa Cronicii spune că va reveni pe micile ecrane de săptămâna viitoare.

Alex Bogdan, fost membru al Cronicii, cooptat în misiunea ”Tocăniță ca la Dinescu acasă”

Actorul Alex Bogdan, care a făcut parte din echipa ”Mondenii”, l-a înlocuit pe Codruț Khegeș în anul 2016, dar a plecat din emisiunea de la Prima TV în 2016, odată cu revenirea lui Codruț Khegeș. El a fost invitat în a doua ediție din noul sezon ”Politică și delicatețuri”, cea din 15 noiembrie, pentru a face show împreună cu Mircea Dinescu.

  • Emisiunea se vede la TVR, duminica, de la ora 14:30.

„Eu chiar sunt fanul emisiunii, am văzut multe episoade şi mă gândeam, stai că nu o să mă cheme niciodată… dar m-aţi chemat şi mi-am zis că o să gătim şi noi un berbecuţ, o oaie, ceva!”, exclamă dezamăgit actorul Alex Bogdan.

„Eu aş face un film despre viaţa lui, are o biografie uimitoare”, spune Mircea Dinescu despre invitatul său.

„De obicei, actorul pe care îl inviţi încearcă să joace un personaj şi devine el însuşi un personaj. El nu se joacă pe sine, nici nu ştii, dacă nu l-ai văzut niciodată, dacă e actor sau că a fost un mare sportiv. E un om şi asta e mare lucru!”, adaugă poetul despre actor.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI