12 oct. 2020 | 00:01

EXCLUSIV Șerban Huidu, dat afară de la Prima TV! Ce se va întâmpla cu Cronica Cârcotașilor, după 20 de ani de emisie. Reacția prezentatorului

Știri generale
EXCLUSIV Șerban Huidu, dat afară de la Prima TV! Ce se va întâmpla cu Cronica Cârcotașilor, după 20 de ani de emisie. Reacția prezentatorului
EXCLUSIV Șerban Huidu, dat afară de la Prima TV! Ce se va întâmpla cu Cronica Cârcotașilor, după 20 de ani de emisie

UPDATE / Șerban Huidu a reacționat cu un mail trimis pe adresa redacției după dezvăluirile playtech.ro:

 

Știrea inițială ///

Șerban Huidu a fost dat afară de la Prima TV. Noua conducere a postului Prima TV nu mai dorește difuzarea emisiunii-emblemă a stației TV, lucru care i-a fost adus la cunoștință și prezentatorului. Ce se va întâmpla cu Cronica Cârcotașilor, emisiunea lui de suflet?

Postul Prima TV a fost cumpărat de Adrian Tomșa cu 5 milioane de euro

O nouă lovitură pe piața media din România. Emisiunea “Cronica Cârcotașilor” va fi scoasă de pe post, după 20 de ani de la prima difuzare. Decizia a fost luată în contextul în care postul Prima TV a fost cumpărat, recent, de Clever Media, companie deținută de Adrian Tomșa, cel care patronează și postul Look TV. Conform directivelor noii conduceri, Prima TV se va axa pe știri generaliste și sportive, lucru lesne de înțeles în condițiile în care Tomșa este acționar într-o companie care deține drepturile de difuzare ale meciurilor din Liga I.

Șerban Huidu, dat afară de la Prima TV

Prima emisiune “sacrificată” a fost Flash Monden, prezentată de Diana Bart și Alex Constantin. Întreaga echipă redacțională a fost concediată, mai puțin Diana care se află în concediu de maternitate. Cea de-a doua emisiune care nu se va mai regăsi în grila postului este Cronica Cârcotașilor. Conform informațiilor obținute de Impact.ro, șefii au avut deja o întâlnire cu Șerban Huidu și au discutat termenii încheierii colaborării. Pe post va fi difuzat sezonul deja înregistrat, iar mai apoi emisiunea va dispărea de la PRIMA TV.

Emisiunea Cornica Cârcotașilor, scoasă de pe post

EXCLUSIV Șerban Huidu, dat afară de la Prima TV! Ce se va întâmpla cu Cronica Cârcotașilor, după 20 de ani de emisie

EXCLUSIV Șerban Huidu, dat afară de la Prima TV

Astfel, Șerban Huidu are la dispoziție aproximativ 2 luni pentru a se decide ce va face cu angajații și dacă va încerca să continue emisiunea pe un alt canal de televiziune. Decizia noului patronat Prima TV este una destul de radicală, în condițiile în care Cronica Cârcotașilor este difuzată pe același post încă de la prima sa ediție, adică în urmă cu 20 de ani, pe 14 aprilie 2000. Mai mult, emisiunea este considerată emblema postului, iar Șerban Huidu a fost vedeta care a consacrat Prima TV.

Reamintim faptul că show-ul Cronica Cârcotașilor este o emisiune satirică, în care sunt ironizate bâlbe și momente mai puțin fericite ale angajaților altor televiziuni din România.

EXCLUSIV Șerban Huidu, dat afară de la Prima TV! Ce se va întâmpla cu Cronica Cârcotașilor, după 20 de ani de emisie

Cronica Cârcotașilor va mai rula doar sezonul acesta

De asemenea, în cadrul emisiunii sunt înregistrate „pastile” în care sunt puse în scenă și ironizate întâmplări petrecute de-a lungul fiecărei săptămâni la TV. În urmă cu 20 de ani, Cronica Cârcotașilor îi avea ca prezentatori pe Șerban Huidu și Mihai Găinușă, cei care au și inventat și patentat conceptul. De altfel, postul Prima TV nu are niciun drept asupra emisiunii care îi va rămâne, acum, lui Șerban Huidu, după ce, în 2014, drumul său și al lui Mihai Găinușă s-au despărțit. Rămâne de văzut ce va face Huidu mai departe și cum se va reinventa unul dintre cei mai buni oameni de televiziune din România.

Parteneri
Divorț în familia regală. Au decis să-și spună adio prin intermediul unui comunicat de presă
Redactia.ro
”Victima” luptătorului suspendat pe viață a răbufnit: ”Toată lumea i-a cerut”. Ce a pățit după episodul fără precedent
Digisport.ro
Zodii care își vor dubla norocul și vor obține bani rapid în perioada 24 – 30 aprilie. Vor avea parte de venituri suplimentare care îi vor face foarte fericiți.
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Ultimele ore de viață ale Corinnei, femeia găsită moartă în dulapul din dormitor. Poliția l-a arestat pe iubitul ei
Digi24
Un copil de 10 ani a făcut o mărturisire care le-a dat fiori polițiștilor și a dus la rezolvarea unui caz de crimă vechi de 2 ani
Digi24
Cum arată la interior vila din Las Vegas a Anamariei Prodan. 'Lămâi și mandarini ca ai mei nu are nimeni!'
Unica.ro
Clătite de post. Cea mai gustoasă rețetă
EVZ.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
Anunț pentru PROPRIETARII de case și terenuri. Guvernul PREGĂTEȘTE schimbări majore
Capital.ro
Cel mai rapid dulce de post. O reţetă exotică din doar 3 ingrediente, gata în 5 minute
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
Se schimbă LEGEA! Ce se întâmplă cu românii care NU locuiesc la adresa din buletin
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Imagini cu Adelina Pestrițu în metrou. Cum s-a pozat în transportul în comun: „Faima nu te poate opri să faci lucruri normale”
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro