Șerban Huidu, mesaj pentru Carla’s Dreams și artiștii de peste Prut: ”Bre gata, ce e mult strică. Iar voi sunteți în exces.”

Șerban Huidu, mesaj pentru Carla's Dreams și artiștii de peste Prut: ”Bre gata, ce e mult strică. Iar voi sunteți în exces.”
Șerban Huidu, mesaj pentru Carla's Dreams și artiștii de peste Prut

Șerban Huidu s-a săturat de artiștii din Republica Molodva ale căror piese sunt promovate la posturile de radio și televiziunile din România. Cârcotașul de la Prima TV a lansat un atac dur la adresa mai multor cântăreți de peste Prut care sunt foarte îndrăgiți la noi în țară. Nici casele de producție și radiourile nu au fost ocolite de criticile lui Huidu.

Șerban Huidu, mesaj pentru Carla’s Dreams și artiștii de peste Prut

Într-un mesaj postat pe contul personal de Facebook, Șerban Huidu se ia de Carla’s Dreams, Irina Rimes și The Motans, artiști și trupe care susțin concerte în România și au un număr tot mai mare de fani. Cârcotașul precizează că el a fost primul care l-a difuzat pe Carla’s Dreams când artistul încă nu era cunoscut și este de părere că radiourile și casele de producție ar trebui să promoveze și alte trupe.

Foto: Faceook Șerban Huidu
Foto: Faceook Șerban Huidu

„Later edit: nu am nici o treabă cu muzica de peste Prut. Dar gândiți-vă ca ar fi apărut 10 Ozone la momentul când au avut succes. Nu știu dacă e doar obsesia mea, dar nu mai suport piese muzicale pline de versuri neînțelese, inefabile și cântate de înțelepți di pesti Prut.

Am difuzat, în urmă cu mulți ani, pentru prima dată în România la un post de radio important, Carla’s Dreams. Acum pe toate posturile sunt motani fără voce, Irine închipuite și care urăsc bărbații, Stam ăla de dracu’ îl înțelege. Bre gata, ce e mult strică. Iar voi sunteți în exces. Marile case de producție muzicală se ghidează după ce le cer căcăcioșii de la radio. Fără să înțeleagă că e exact pe dos.

Cel mai bun exemplu îl aveți aici: eu am avut curaj să difuzez Carla’s Dreams când nimeni nu dădea doi bani pe ei, el. Ăștia nu au schimbat nici măcar asta. Curajoși. Bravo”, a scris Huidu pe rețeaua de socializare.