Șerban Huidu, comparat cu Mario Iorgulescu. Reacția prezentatorului: Pentru ”moraliștii de carton” drama nu contează

Șerban Huidu, comparat cu Mario Iorgulescu. Reacția prezentatorului: Pentru ”moraliștii de carton” drama nu contează
Șerban Huidu, comparat cu Mario Iorgulescu. Reacția prezentatorului

Șerban Huidu, prezentatorul ”Cronicii Cârcotașilor”, a reacționat, pe Facebook, la o postare în care este comparat cu Mario Iorgulescu. Contextul îi apropie, mentalitatea este alta?

Reacția lui Șerban Huidu, după ce a fost comparat cu Mario Iorgulescu

După ce Mario Iorgulescu a provocat un accident rutier grav, în urma căruia a murit un om, situația lui a fost comparată cu cea a lui Șerban Huidu, care a provocat și el un accident, soldat cu trei victime. Internauții au realizat o fotografie în care au asociat imaginea prezentatorului de televiziune cu cea a fiului președintelui Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF), inserând și un schimb de replici între Huidu, Mario și tatăl lui, Gino Iorgulescu. Oamenii au sugerat că Mario Iorgulescu nu va intra la închisoare după accidentul produs, așa cum nici Huidu nu a primit o astfel de pedeapsă.

„Au început. Pe net toți sunt judecători si toți „Au dreptate”. Nu e treaba mea să comentez un accident. Atât timp cât nu se stiu detalii este inutil. Condoleante familiei îndurerate si as vrea sa ii rog pe cei cu păreri și alte „adevăruri absolute” sa se abțină.

Macar din respect pentru ce s-a intamplat. Pentru ” moraliștii de carton” drama nu conteaza. Tot ce vor e sa mai se mai răzbune virtual pe cei ce cred ei ca sunt vinovati de neputința proprie”, a scris Șerban Huidu pe pagina sa de Facebook.

Iorgulescu – Huidu, cazuri intens comentate

De altfel, asemănarea dintre cazul lui Mario Iorgulescu și cel al lui Șerban Huidu a fost intens comentat în mediul online. Jurnalistul Val Vâlcu spune că sunt cazuri complet diferite, Huidu nefiind sub influența niciunei substanțe.

Șerban Huidu, comparat cu Mario Iorgulescu. Reacția prezentatorului: ”Pentru <<moraliștii de carton><figcaption id=> drama nu contează”" width="508" height="577" /> Postarea lui Huidu

 

„În cazul lui Șerban Huidu poți spune că a fost un accident. A avut partea lui de vină, dar nu era băut și nici nu se drogase. Mario Iorgulescu, din ce se spune, ar fi consumat droguri și avea și alcoolemie ridicată, iar dacă se confirmă, asta este chiar o crimă, nu mai putem vorbi de o greșeală. În acest caz nu mai poți spune că nu ai fost atent, că ai greșit.

Ce a făcut Mario Iorgulescu nu suportă comparație cu cazul Huidu. Dacă vrem să facem o comparație, o putem face cu cazul aceluia cu fiul de bancher care a spulberat pe calea Floreasca un taximetrist și o fată. El era ieșit din discotecă cu ‘pipițele’ după el, cu mașină puternică și fugea de poliție pentru că urma să fie oprit la filtru”, a spus Vâlcu.

CTP: ”Nu va face o zi de pușcărie”

De asemenea, și gazetarul Cristian Tudor Popescu a comentat cazul. Jurnalistul este de părere că, în cazul în care fiul președintelui LPF ca supraviețui, în prezent fiind încă în stare gravă la spital, el ”nu va petrece nicio zi în închisoare”.

„Dacă junele Mario va trăi, aş pune un pariu cu dumneavoastră, stimaţi cititori: nu va face nicio zi de puşcărie. Cocaina va deveni zahăr pudră, iar alcoolemia – nerecoltată în condiţii legale, după cum va demonstra turma de avocaţi plătită de tata Gino. De ce cred că aşa va fi? Aud că tata Gino s-a oferit să crească copiii celui omorât. Să-i crească, deci, cum l-a crescut pe Mario, până îi aduce cu bine la stadiul cluburi, iahturi, alcool plus cocaine”, a spus CTP.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI