Dezvăluire scandaloasă în cazul lui Mario Iorgulescu. Polițiștii știau, iar accidentul putea fi evitat, dar au preferat să nu facă nimic

Dezvăluire scandaloasă în cazul lui Mario Iorgulescu. Polițiștii știau, iar accidentul putea fi evitat, dar au preferat să nu facă nimic
Poliția știa că Mario Iorgulescu se droga

Tragedia provocată de Mario Iorgulescu aduce la suprafață încă o bilă neagră pentru Poliția Română. Oamenii legii știau că se droga, implicit și că, potrivit comportamentului de până acum, ar fi putut oricând provoca accidente pe bandă rulantă. Fiul șefului LPG a mai avut antecedente de acest gen, dar care, din fericire, nu s-au finalizat cu un deces.

Polițiștii știau că Mario Iorgulescu se droga

Mario Iorgulescu, fiul șefului Ligii Profesioniste de Fotbal, a provocat un accident rutier violent pe data de 8 septembrie care s-a soldat cu decesul șoferului mașinii în care a ricoșat. Recent, s-a dezvăluit că polițiștii aveau la cunoștință faptul că Mario era un consumator înrăit de droguri. Chiar ofițerii antodrog au mărturisit că supraviețuitorul accidentului consuma frecvent cocaină.

„Ne-a apărut pe interceptări, atunci când urmăream traficanții de droguri. Se învârte în lumea oamenilor cu bani din București și îl cunoșteam. Din ce a reieșit pe înregistrări, acesta consuma și 3, 4 grame pe zi și numai cocaină. Marfa nu este însă una de calitate. Dacă drogul care ajunge în România, sub formă de cărămidă, are o concentrație de aproape 90 la sută, pe piață, și implicit și la el, ajunge undeva între 8 și 30 la sută. Traficanții îndoaie cocaina cu paracetamol și alte medicamente, pentru a obține o cantitate mult mai mare. de exemplu, dintr-un kilogram, ei fac trei. Și prețul e undeva între 50 și 100 de euro pe gram”
Surse judiciare

Poliția avea la cunoștință faptul că Mario Iorgulescu se droga
Poliția avea la cunoștință faptul că Mario Iorgulescu se droga

Organele interne au cedat

Ultimele informații despre starea de sănătate a lui Mario Iorgulescu sunt din ce în ce mai rele. Se pare că rinichii tânărului au cedat, iar medicii au decis să-l bage la dializă. De asemenea, se pare că riscul de deces a crescut fulminant.

Amintim că fiul LPF a fost adus de urgență la Spitalul Elias, după ce a fost rănit extrem de tare în accidentul provocat de el. Acesta avea o concentrație de 1,96 g/l alcool pur în sânge la prima analiză și consumase și cocaină. În seara tragică, Dani Vicol, un tânăr tătic a doi copii, s-a stins din viață pe loc.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI