C.T. Popescu, pronostic dur în cazul fiului lui Gino Iorgulescu: „Dacă junele Mario va trăi, aș pune un pariu cu dumneavoastră, stimați cititori”

C.T. Popescu, pronostic dur în cazul fiului lui Gino Iorgulescu: „Dacă junele Mario va trăi, aș pune un pariu cu dumneavoastră, stimați cititori”
CTP, pronostic despre cazul lui Mario Iorgulescu

Cristian Tudor Popescu și-a expus părerea vizavi de accidentul tragic ce a cuprins toată România, unde un tânăr tătic a murit nevinovat. Starea din ce în ce mai gravă a lui Mario Iorgulescu, singurul supraviețuior al accidentului provocat de acesta, a adus un pronostic aparte din partea jurnalistului.

CTP, despre cazul lui Mario Iorgulescu

Cristian Tudor Popescu a susținut că dacă Mario va trăi, lucru care se pune la îndoială din ultimele informații despre starea de sănătate a băiatului, nu va plăti cu numic. Jurnalistul a dat de înțeles că titulatura tatălui în România îi va șterge cu buretele episodul din 8 septembrie, astfel că tânărul de 24 de ani nu va fi tras la răspundere și nu se va alege nici măcar cu o zi de închisoare.

De asemenea, CTP a mai susținut că dacă Gino Iorgulescu va crește copiii victimei decedate în accidentul provocat de fiul său nu vor ajunge bine, astfel că nu le va face niciun serviciu rudelor. Ce mesaj cu subînțeles a transmis jurnalistul?

Cristian Tudor Popescu, despre cazul lui Mario Iorgulescu
Cristian Tudor Popescu, despre cazul lui Mario Iorgulescu

„Aș pune un pariu cu dumneavoastră”

“Dacă junele Mario va trăi, aș pune un pariu cu dumneavoastră, stimați cititori: nu va face nicio zi de pușcărie. Cocaina va deveni zahăr pudră, iar alcoolemia – nerecoltată în condiții legale, după cum va demonstra turma de avocați plătită de tata Gino. De ce cred că așa va fi? Aud că tata Gino s-a oferit să crească copiii celui omorât. Să-i crească, deci, cum l-a crescut pe Mario, până îi aduce cu bine la stadiul cluburi, iahturi, alcool plus cocaină. Nu știu dacă o să le ia și câte un super bolid. Pe Mario l-a dotat cu această armă pe roți de 300.000 de euro; prin urmare, nu e normal să-și mobilizeze mijloacele pentru a rezolva un, ce? Un accident de circulație.”
Cristian Tudor Popescu

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI