Senzațional! Un bărbat s-a căsătorit cu propria lui soacră. Cum a reacționat fiica femeii, când a aflat

Senzațional! Un bărbat s-a căsătorit cu propria lui soacră. Cum a reacționat fiica femeii, când a aflat

Clive Blunden și actuala sa soție, pe nume Brenda, mai precis, soacra lui, formează un cuplu solid încă în anul 1989. Astfel, celor doi nu le-a mai păsat de nimic când au realizat că sentimentele unuia față de celălalt sunt cât se poate de adevărate și de sincere.

Un bărbat s-a căsătorit cu propria lui soacră

Clive Blunden, în vârstă de 65 de ani, și Brenda, în vârstă de 77 de ani sunt împreună de mai bine de trei decenii. După ce Clive a divorțat de Irene, fiica soției, în anul 1985, acesta s-a îndrăgostit chiar de soacra lui și au început să se vadă în secret după ce au ieșit la ,,o bere”. Tot acolo, s-a întâmplat și primul lor sărut.

Brenda spune că între ei se află ,,o legătură magică” și că nu au mai ținut cont de nimic în momentul în care și-au dat seama de sentimentele lor. Clive are două fete, Sarah și Tanya, iar bunicuța Brenda spune că între ei există o ,,legătură magică”.

„Suntem mai puternici ca niciodată. Ne petrecem tot timpul împreună și încă există magie între noi.” , a spus Brenda.

Cei doi îndrăgostiți s-au putut căsători abia acum 13 ani, întrucât în acea perioadă căsătoria cu soacra lui era ilegală. Clive și Brenda au avut cununia civilă pe 17 martie 2007, în același oficiu unde Clive s-a însurat cu Irene, fiica Brendei, în anul 1977. El a fost chiar arestat după ce i-a cerut să se căsătorească cu el, darau făcut istorie când legea a fost modificată în 2007 și s-au căsătorit.

„Familiile noastre nu au venit la ceremonie pentru că n-au fost de acord cu nunta. Noi am vrut doar să fim unul lângă celalalt”, a mai spus Brenda.

”Oamenii credeau că nu vom rezista”

„Oamenii credeau că nu vom rezista, dar suntem mai puternici ca niciodată”, a spus Clive, în vârstă de 65 de ani.
„Suntem împreună 24/7 și există o magie”.

Brenda, în vârstă de 77 de ani, a adăugat: „Clive este un domn și are grijă de mine. El mă liniștește. ”Brenda nu era atât de fană a lui Clive când s-a întâlnit cu fiica ei, Irene. De fapt, nu i-a plăcut în momentul în care l-a văzut.

„Am crezut că ar trebui să fim căsătoriți pentru că am trecut prin toate împreună”, a explicat el. „Am fost opriți pe nedrept. Nu credeam că este corect, așa că am vrut să schimb asta!
Chiar și așa, Irene s-a simțit trădată de mama ei.

„Nici nu mai stiu cine e mama mea. Clive a dezbinat familia, nu-l voi ierta niciodată.” , a spus aceasta.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI