S-au despărțit înainte de nuntă! Vedetele Kanal D și-au spus adio: ”Acum poate fi altfel”

S-au despărțit înainte de nuntă! Vedetele Kanal D și-au spus adio: ”Acum poate fi altfel”

Berna și Philip, doi foști concurenți la emisiunea ”Puterea Dragostei”, și-au spus adio. Însă ce au observat fanii lor? Reamintim că cei doi au fost unul dintre cele mai iubite cupluri din competiția de la Kanal D.

S-au despărțit înainte de nuntă!

De altfel, cei doi amorezi au ajuns chiar până în finala sezonului doi a emisiunii și păreau că lucrurile merg extrem de bine pentru îndrăgostiți. Chiar și în timpul emisiunii, Philip a făct un gest emoționant pentru frumoasa blondină. Astfel, el a dus-o pe malul Bosforului, unde a cerut-o în căsătorie. La acel moment, Berna a acceptat, dar nimeni nu credea că nu o să-i mai vadă pe foștii concurenți împreună.

Dar fanii au stat cu ochii pe profilele lor de Instagram și au observat un lucru bizar. Cei doi nu se mai urmăresc nici pe Instagram și nici nu mai au vreo poză împreună. Nimeni nu poate ști motivul acestui lucru, însă internauții sunt siguri că cei doi îndrăgostiți au pus capăt relației.

Cu toate acestea, niciunul dintre ei nu a spus răspicat că s-au despărțit, dar sunt multe semne care dau de înțeles acest lucru. Iar în urmă cu puțin timp, Berna a postat și o fotografie cu subînțeles.

Mesajul cu subînțeles al Bernei, postat pe Instagram
Mesajul cu subînțeles al Bernei, postat pe Instagram

Înainte de a reveni în România și după zile cu tensiuni, Philip i-a pregătit o frumoasă surpriză Bernei. Într-o primă fază, el a dus-o cu limuzina, unde au și servit câte un pahar de șampanie, iar apoi atmosfera a devenit tot mai romantică. După ce au făcut și plimbări pe străzile Istanbulului, Philip a pus și marea întrebare, iar după reacția concurentei de atunci, filmată și de producătorii show-ului, se poate afirma că răspunsul a fost cu certitudine ”Da”.

”Iubita mea, te iubesc foarte mult, îți mulțumesc că ești lângă mine,că mă iubești, că mă protejezi, și că ești cu totul sufletul alături de mine. Cu tine, vreau să am cei mai frumoși copii, cea mai frumoasă familie, să îmbătrânim amândoi frumos, de mână. Simt că lângă tine, vreau să rămân toată viața! Tu ești persoana pe care mi-am dorit-o întotdeauna. Ești jumătatea mea. Te iuuubesc”, i-a spus Philip, apoi i-a așezat inelul de logodnă pe deget, moment emoționant în care Berna a început să plângă.

Un alt cuplu iubit de la Puterea Dragostei și-a spus adio în urmă cu ceva timp. Este vorba despre Livian și Bianca Comănici, câștigătoarea sezonelor 1 și 2 ale emisiunii.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI