Semnul distinctiv de pe fața ta care îți arată dacă ai ghinion în viață. Ce spun Lidia Fecioru și Mihai Voropchievici

Semnul distinctiv de pe fața ta care îți arată dacă ai ghinion în viață. Ce spun Lidia Fecioru și Mihai Voropchievici
Ce semn distinctiv indică faptul că ai noroc

Știai că poți să-ți dai seama dacă o persoană este norocoasă sau nu doar dacă îi privești chipul? Află la ce trăsături ale feței trebuie să fii atent de la Lidia Fecioru și Mihai Voropchievici.

Norocul se citește pe chipul unui om

Un prim indiciu ar putea fi fruntea. Dacă este lată, proeminenta și înaltă, înseamnă că persoana respectivă este una norocoasă. Fruntea este semnul cel mai mare al bogăției și al măreției, potrivit Lidiei Fecioru.

De asemenea, un alt lucru care indică dacă cineva are noroc este alunița. Cei care au alunițe în centrul frunții sau în centrul ochilor nu au noroc, însă contează și anul în care s-a născut persoana respecitivă.

“Ar fi bine să nu îndrepți nici riduri, nici nimic. Există și oameni care au alunițe. Cele care nu aduc un echilibru sunt alunițele care se află pe centrul frunții sau în centrul ochilor. Se spune că nu e bine să le avem, pentru că nu aduc noroc”, a adăugat Lidia Fecioru.

“Omul care are acea aluniță din naștere, nu are cale de mijloc – ori e negativ, ori e pozitiv. Dacă se mai naște și într-un an cu 0 sau 1, an de metal te ‘taie în două’, a subliniat Mihai Voropchievici.

Alunițele au diferite semnificații în funcție de poziția lor pe corp

În general, alunițele dezvăluie informații despre caracterul și talentele unei persoane. Dacă alunițele apar și dispar, acest lucru înseamnă că au loc schimbări în viața ta. Ezoteriștii identifică trei locuri pe corpul uman, alunițe care indică prezența abilităților paranormale.

  • Cârtița pe templu

Cineva care are o astfel de aluniță are o intuiție foarte dezvoltată. De regulă, această persoană ar trebui să-și asculte mereu instinctele ș vocea interioară. Pot recunoaște repede o minciună și se pricep foarte bine atunci când vine vorba să citească o persoană.

  • Aluniță deasupra genunchiului

Se spune că dacă ai o aluniță în acest loc poți intra în contact cu lumea cealaltă. Acești oameni visează adesea rudele decedate, întrucât au o puternică conexiune energetică cu o altă lume

  • Aluniță deasupra buzei superioare

De regulă, persoanele care au această aluniță o au din naștere și au capacitatea de hipnoză și darul de persuasiune. Atrag oamenii datorită unui farmec interior. Totodată, alunița deasupra buzei superioare oferă darul de a materializa un cuvânt. De asemenea, ei pot afecta starea de spirit a unei persoane.