Semnul ciudat de pe Google Earth. Ce este acest mister, descoperirea unui vlogger

Semnul ciudat de pe Google Earth. Ce este acest mister, descoperirea unui vlogger
Semn bizar pe Google Earth. Ce înseamnă?

Oamenii au observat un semn bizar pe Google Earth. Ce înseamnă acest lucru? Un vlogger a descoperit asta și a împărtășit totul cu fanii lui. Ce apare pe pagina de căutări?

Un vlogger a descoperit un semn bizar pe Google Earth

Un vlogger a descoperit un semn pe Google Earth și a împărtășit imediat asta cu toți fanii lui. Acesta a semnalat un semn uriaș de 150 de metri sub forma ‘SOS’ reperat într-un deșert îndepărtat. Concret, mesajul includea „SOS Stranded”/”SOS Blocat”, ulterior un alt semn cu ”NO’/NU’ a fost observat nu prea departe, arată dailystar.co.uk.

Desigur că această descoperire a atras numeroase teorii. Utilizatorul cu numele de Truth seeker Mr MBB333 a postat locația pe canalul său de YouTube și a estimat că mesajul avea o lățime de aproximativ 150 de metri.

În videoclipul cu pricina se poate observa semnul de ‘ajutor’ vizibil. Filmulețul a fost distribuit pe 1 septembrie a.c. Tânărul a făcut un tur virtual pe hartă în care explica pas cu pas urmăritorilor cum a făcut descoperirea și ce i-a ieșit în cale în drumul parcurs. Conform spuselor sale, mesajul scris este mai mult decât vizibil și poate fi sesizat chiar dintr-un avion.

„A raportat cineva acest lucru autorităților?”

Vlogger-ul spune: „Ne îndreptăm spre sudul Iordaniei, la nord de Arabia Saudită, la est de Egipt, la sud de Israel, într-un deșert îndepărtat. Configurația literelor poate fi văzută doar din cer – de un avion, un satelit sau clar din spațiu – și din nou, oricine a făcut acest lucru, a folosit alfabet englez de acolo în sudul Iordaniei.

Măsoară dimensiunea zonei și se pare că întreg cuvântul „STRANDED” are aproximativ 150 de metri lungime, cu litera „S” măsurând 27 de metri înălțime, iar configurația „SOS” are puțin peste 50 de metri lungime.

Cred că acest lucru se întoarce la, cel puțin imaginea pe care o pot găsi, 2019 și nu știu alte detalii. Dacă o să coborâm puțin mai mult, putem vedea încă două litere care par să scrie” NU „. Puteți vedea piese în această locație, dar nu știu cum să le identific”

Urmele găsite sunt împrăștiate peste tot, astfel că utilizatorul nu-și poate da seama de un singur drum care să fi fost parcurs de la semn și înapoi spre altceva. Descoperirea a stârnit curiozitatea tuturor spectatorilor care au stat cu ochii ațintiți în fața monitoarelor în timpul drumului virtual făcut de youtuber.

Unul dintre internauți a spus: „A raportat cineva acest lucru autorităților? Ar mai putea fi acolo. Mi-ar plăcea să știu dacă e bine”.

Urmăriți Playtech.ro și pe