Semnul care a prevestit problema lui Petrică Mîțu Stoian. Steliana Sima a povestit ce a pățit când a atins-o

Semnul care a prevestit problema lui Petrică Mîțu Stoian. Steliana Sima a povestit ce a pățit când a atins-o
Petrică Mâțu Stoian a plecat într-o altă lume, la doar 60 de ani

În această dimineață Petrică Mîțu Stoian era dus de urgență la spitalul din Reșița, cu complicații post-covid. Era pregătit să ajungă la o clinică privată, dar starea sa de sănătate s-a agravat. Ajuns la Reșița este băgat direct în Terapie Intensivă, dar, din păcate, trupul celebrului solist nu a mai rezistat. În această seară Petrică Mîțu Stoian a decedat în urma unui șoc septic sever.

Petrică Mîțu Stoian a plecat într-o altă lume, la doar 60 de ani

În această seară, la Spitalul de Urgență din Reșița, în urma unor complicații post-covid, celebrul solist de muzică populară Petrică Mîțu Stoian a încetat din viață. Medicii care au încercat să-i salveze viața spun că decesul a suvenit în urma unui șoc septic sever și a unei bronho-pneumonii severe.

Lumea artiștilor este în doliu, având în vedere că doar cu două zile în urmă participase alături de colegii de scenă la filmări. Printre cei care l-au văzut pentru ultima oară la filmări se afla și Steliana Sima, care a povestit în această seară la România TV despre cum au decurs filmările.

„Joi ne-am văzut, de unde să știu că e ultima întâlnire? Ieșise la pensie și voia să colinde lumea, să se ocupe de el, voia să își mănânce liniștit pâinea. Este ultima mea filmare la care particip, mi-a zis joi. Încercați și voi să nu vă mai duceți în perioada asta. A zis că vrea să se ocupe și de el… Și chiar a fost ultima lui filmare…

Nu m-am speriat când i-am dat sânge, dar când am auzit de coagulante luate în exces, am făcut legătura. Nu avea în ce să se înțepe, nu am ace sau bolduri. A zis uite ce mi-ai făcut și am continuat să râdem. Am făcut glume și cu Enceanu. Sunt devastată.

Se electrocutase de mine și am făcut legătura acum cu anticoagulantele. Începuse să sângereze și m-a întrebat dacă am un ac sau bold la costum. I-am zis că nu. S-a electrocutat de hainele mele și a început să îi curgă sânge din degetul mare. Am fost la o emisiune săptămâna trecută, ne mulțumea că suntem prietenii lui. Cum să te desparți de el joi și acum să afli că nu mai este? ”, a mărturisit Steliana Sima la România TV.

”Este cumplită vestea, încercam să îl aducem în București”

După ce a fost dus în această dimineață la Reșița, deja se aranjase un transfer către un spital din București, având în vedere situația și degradarea stării de sănătate a regretatului Petru Mîțu Stoian. Steliana Sima a povestit și despre acest aspect, declarând:

”Este cumplită vestea, încercam să îl aducem în București. Rezolvase cu elicopterul pentru mâine dimineață, cu SMURD-ul, să îl aducem. Impresarul m-a sunat și mi-a zis să nu mai facem niciun demers, că a murit. Joi am fost la filmare și atâta a râs, nu arăta ca are vreo problemă.

Imaginați-vă ce gol imens, că trebuia să mergem toți trei și acum locul lui e gol. Era atât de generos și sărea în ajutorul tuturor celor care i-l solicitau. Era un coleg extraordinar. O să vedeți câți colegi în plâng, a fost un artist numărul 1. Noi îi recunoșteam meritele. Acum, din păcate, trebuie să ne sunăm și plângem unul la altul.”, a mai spus Steliana Sima la România TV.

Petrică Mîțu Stoian a murit! Laura Lavric, în lacrimi, nu i-a venit să creadă

Lumea artiștilor din muzica populară este în șoc. Mulți dintre aceștia l-au văzut pentru ultima dată, în urmă cu două zile pe regretatul Petru Mîțu Stoian, la filmările pentru o emisiune de gen.

În direct la TV, Laura Lavric a pvoestit că nu a mai ajuns la filmare, și că ar fi aflat despre starea de sănătate a acestuia de la televizor.

”Trebuia să fiu și eu la filmare, dar nu am mai putut. Pe Petrică îl știu de când a început să cânte. Era un om plăcut, un coleg bun. Cât de supărat erai, el îți scotea zâmbete. Nu cred că exista om să fie supărat pe el.

Ne întâlneam des la spectacole. Am văzut știrea la TV și i-am spus fiului meu știrea. Mă întrebam dacă a avut covid-19. Nu pot să înțeleg, nu îmi găsesc cuvintele”, declară la România TV Lavinia Lavric.