Semnele secrete pe care le fac însoțitorii de zbor și tu nu știai. Ce comunică între ei, fără să-ți dai seama

Semnele secrete pe care le fac însoțitorii de zbor și tu nu știai. Ce comunică între ei, fără să-ți dai seama
Prin ce semne secrete comunica insotitorii de zbor

Un membru al echipajului de cabină al unui zbor RyanAir a dezvăluit secretul din spatele unor semne speciale pe care însoțitorii de bord le utilizează destul de frecvent. Ce înseamnă dacă stewardesele fac un gest ciudat în timpul unui zbor aglomerat.

Codul secret prin care comunică însoțitorii de zbor

Un videoclip devenit viral pe TikTok a scos la iveală faptul că echipajul Ryanair ar avea o mulțime de coduri secrete și gesturi inedite, care-i ajută să comunice între ei în fața pasagerilor.

Utilizatorul Liam Neary0 a împărtășit, în sfârșit, modalitatea prin care el și echipa sa se deplasează prin cabinele zgomotoase folosind un gest pe care este posibil să-l fi observat la ultimul zbor.

În explicația lui TikTok, însoțitorul de bord își plasează încet degetul arătător sub ochiul stâng. Acest semn pare să însemne că un anumit pasager ar fi rămas fără gheață în pahar.

„Dacă ai observat vreodată că echipajul tău de cabină făcea semnale ciudate de mână pe tot parcursul zborului, ca acesta aici, acesta înseamnă gheață.”, a menționat stewardul pe rețelele sociale, scri cei de la The Sun.

Membrul echipajului de cabină i-a asigurat pe internauți, de asemenea, că el și colegii săi folosesc mult mai multe coduri secrete, folosindu-se doar de limbajul trupului.

Între timp, imaginile cu patronul Ryanair, Michael O’Leary, au devenit virale la începutul acestei săptămâni, după ce afaceristul ar fi intrat în acțiune, ajutându-i pe pasagerii zborului Dublin – Malaga să se îmbarce în aeronavă.

Citește și De ce trebuie să ridici obloanele ferestrelor la decolare şi aterizare, de fapt. Detaliul pe care însoţitorii de zbor nu ţi-l spun

Cum poți obține o băutură gratuită în avion

Nu este de mirare că oamenii aleg să călătorească, din ce în ce mai mult, cu avionul, având în vedere faptul că transportul aerian este extrem de căutat.

Datorita cererii mari, companiile aeriene low cost au preluat piața și oferă tarife ieftine în schimbul eliminării unor servicii, precum servirea preparatelor culinare și alegerea locurilor. Cu toate acestea, există trucuri infailibile care te pot ajuta în avion.

De exemplu, știai că poți să obții o băutură gratuită la bordul aeronavei? Stewardesa Kat Kamalani a explicat, pe TikTok, că vei primi o băutură gratis, din partea casei, în cazul în care monitorul din fața ta sau aparatul de aer condiționat nu funcționează cum trebuie.