Trucul care te ajută să primești băuturi gratis în avion. Secretul a fost dezvăluit chiar de o stewardesă

Trucul care te ajută să primești băuturi gratis în avion. Secretul a fost dezvăluit chiar de o stewardesă
trucul care te ajuta sa primesti bauturi gratis in avion

Dacă vrei să îți îmbunătățești experiența de zbor, ar trebui să ții cont de anumite sfaturi. Iată câteva secrete care te vor ajuta să ai parte de cea mai tare călătorie. Atunci când circuli cu avionul ți se face foame sau sete și vrei să fii tratat precum un rege. Iată cum poți obține o băutură gratuită la bordul aeronavei.

Cum poți obține o băutură gratuită la bordul avionului

În zilele noastre, cei mai mulți dintre oameni preferă să folosească transportul aerian pentru a călători, indiferent că vor să plece într-o vacanță de lungă durată, un city-break sau o scurtă escapadă de un weekend.

Datorita cererii mari, companiile aeriene ‘low cost’ au preluat piața. Acestea oferă tarife ieftine în schimbul eliminării unor servicii, precum servirea preparatelor culinare și alegerea locurilor. Cu toate acestea, există trucuri infailibile care vă pot ajuta în avion.

În acest context, stewardesa Kat Kamalani a explicat, pe TikTok, cum să obții băuturi gratuite la bord. Se pare că însoțitorii de bord îți vor oferi o băutură gratuită din partea casei, dacă monitorul din fața ta sau aparatul de aer condiționat nu funcționează cum trebuie.

 „Dacă stai la locul tău și monitorul sau aerul condiționat e stricat și nu se poate repara, cei de la compania aeriană îți vor oferi băuturi gratuite pentru a compensa acel incident.”, spune utilizatorul de TikTok.

@katkamalani The hack YOU will want to know #traveltips #travelhacks #flightcrew #flightattendant #freeflight ♬ Wii – Mii Channel – Super Guitar Bros

De ce este recomandat să ai un loc lângă zona aripilor avionului

De asemenea, însoțitoarea de zbor a vorbit despre importanța păstrării unui dialog civilizat între pasageri și staff-ul companiei, specificând faptul că persoanele care sunt nepoliticoase nu vor beneficia de acest privilegiu.

Urmând această linie, o altă stewardesă cu experiență a spus că atunci când lași un bacșiș în momentul cumpărăturilor în avion, personalul va fi mult mai generos cu tine, preocupându-se de confortul tău.

De asemenea, dacă te temi să zbori cu avionul, însoțitorii de zbor te sfătuiesc să îți rezervi un loc în apropierea aripilor avionului. Motivul este foarte simplu. Potrivit specialiștilor, în locurile din acea zonă sunt percepute mai puțin modificările generate de schimbările de viteză și eventualele turbulențe.

Urmăriți Playtech.ro și pe