Semn divin primit de fiica lui Andrei Gheorghe. Ce a apărut când a aruncat cenușa mamei în mare

Katarina, singură, după moartea celor doi părinți

Lumea radioului românesc, de după 1990, a primit dur lovitura când Andrei Gheorghe a plecat într-o altă lume. La puțin timp după disparția acestuia, Petruța Gheorghe, avea să moară și ea, suferind cumplit după moartea lui Andrei Gheorghe. Fiica vitregă a celebrului moderator, Katarina a rămas în urmă, sigură, fără amândoi păriniții. Și astăzi Katarina suferă după cei doi, dar este mai împăcată știindu-i pe amândoi împreună într-o lume mai bună.

Katarina, marcată de un moment inedit din viața ei

Indiferent despre cine ar fi vorba, să-ți pierzi ambii părinți, într-un timp relativ scurt, este dureros. La fel este și pentru Katarina care i-a pierdut pe Andrei Gheorghe și Petruța, părinții ei, repede și subit.

Dar, cu toată drama din familia ei, Katarina și-a continuat viața, fiind mai împăcată știindu-i pe amândoi împreună într-o lume mai bună. Katarina și-a adus aminte, recent, de unul din momentele emoționante, imediat după decesul mamei sale.

Tânăra vedetă, o cântăreață cu potențial, prezentă și la X Factorul Antenei 1, a povestit recent de momentul în care, după incinerearea corpului mamei sale,a decis să-i arunce cenușa pe malul mării. Katarina spune că acel moment a marcat-o profund, și că nu va putea uita ziua respectivă niciodată.

”Atunci când am mers să aruncăm cenușa în mare un fluturaș a trecut! Știi că în multe culturi fluturele reprezintă un suflet care a fost eliberat. O simt mereu cu mine”, a spus Katarina la Antena Stars.

Singură, după moartea celor doi părinți

Pe 24 martie, anul acesta, se împlinesc trei ani de la dispariția unuia dintre cei mai non-conformiști moderatori de radio, Andrei Gheorghe. Vestea dispariției acestuia a venit ca o lovitură pentru toți cei care l-au cunoscut, dar și pentru radioul românesc, în general.

Căsătoria sa cu Petruța a fost liniștită, plină de dragoste, iar copii acesteia, din prima căsnicie, l-au adorat pe Andrei. La fel a fost și în cazul tinerei Katarina, care recunoștea, la ceva vreme după dramă, că-i simte lipsa și că era omul la care apela atunci când avea nevoie de un sfat.

Din păcate, la puțin timp după moartea lui Andrei Gheorghe, Katarina avea să mai primească o lovitură dură. Mama acesteia, deja suferind de o boală devastatoare, deceda în decembrie 2018, iar Katarina Dyer rămânea singură, fără niciunul dintre cei doi.

”Dacă aș vrea să fac o analogie, acest Crăciun a fost ca ultimul nivel de la cel mai greu joc pe care l-ai fi jucat vreodată. Ți-ai strâns toate poțiunile și toate armele. (…) Atât moartea lui Andrei, cât și pierderea mamei m-au făcut mai puternică. Am reușit să fac lucruri geniale.

Sper că o să-i facă mândri pe părinții mei, chiar dacă ei nu mai sunt aici cu mine. Toată lumea are o cruce de dus, Dumnezeu nu o să îți dea niciodată o povară mai mare decât poți să duci.”, declara în ianuarie 2019.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI