06 nov. 2020 | 23:57

Fiica lui Andrei Gheorghe a apărut la X Factor. Cum arată Katarina, de fapt

Știri generale
Fiica lui Andrei Gheorghe a apărut la X Factor. Cum arată Katarina, de fapt
Cum arată Katarina acum

În ediția de vineri, 6 noiembrie a emisiunii ”X Factor”, Katarina Dyer, fiica vitregă a lui Andrei Gheorghe, și-a făcut apariția în fața juraților, și a reușit să treacă mai departe. Însă, tânăra nu i-a cucerit însă pe toți jurații.

Fiica lui Andrei Gheorghe a apărut la X Factor

Fiica vitregă a regretatului Andrei Gheorghe, Katarina Dyer a debutat ca și cântăreață la 13 ani. Însă tânăra e și o textieră și compozitoare talentată. Ea a fost atrasă de muzică încă de la o vârstă fragedă, fiind încurajată și de familie. Katarina pe numele ei de scenă povestea recent că pentru ea, Andrei Gheorghe a fost ca un adevărat tată. Acum Katarina are 21 de ani și este studentă la Conservator. Se pare că are multe planuri de viitor, în ceea ce privește muzica.

”Avem de pregătit un EP de 6 piese, e primul proiect care mă va reprezenta ca identitate artistică și va avea un concept special cu fuziune de stiluri muzicale, precum trap, pop, r&b, rap și jazz.

Până atunci vom lansa câteva proiecte dance de club și o piesă pentru piața internațională în colaborare cu What’s UP, iar apoi alături de DJ Sava”, spunea tânăra în 2019, potrivit Click.ro.

Fiica lui Andrei Gheorghe a fost la X Factor

Fiica lui Andrei Gheorghe a fost la X Factor

Katarina Dyer pe scena de la ”X Factor”

Fiica vitregă a lui Andrei Gheorghe a avut primul contract cu o casă de discuri la vârsta de 15 ani. Acum tânăra și-a încercat norocul și pe scena ”X Factor!”. Katarina Dyer spune despre ea că este o fire foarte de optimistă și energică, cu toate că în ultimii ani, viața ei a fost marcată de momente grele, după ce și-a pierdut ambii părinți, în perioade apropiate, Petruța Gheorghe murind de cancer.

”Mama era foarte mult pe partea emoțională și Andrei era foarte amuzant, degajat, era într-un fel ce voiam și eu să fiu! (..) Nu am mai văzut energia asta între doi oameni. Mama a murit de cancer acum șapte luni, a dus-o patru ani, a fost foarte puternică, iar piesa pe care o voi cânta era preferata ei, mereu îmi cerea să i-o cânt, iar eu nu aveam chef. M-am gândit să o cânt, poate acum mă aude.

Muzica nu o văd ca pe o pasiune, o văd ca pe un stil de viață. Muzica m-a salvat de multe ori, în multe ipostaze triste ale vieții mele”, a mărturisit Katarina în fața juraților X Factor.

Tânăra a reușit să treacă mai departe, însă nu și în bootcamp, după ce Ștefan Bănică i-a dat ”nu”. Dar ia spus că va rămâne cu gândul la ea.

Parteneri
Adevărul despre dispariția gemenilor din Târgu Jiu. Tatăl celor doi copii a spus totul despre adolescenți
Redactia.ro
Cine are prioritate într-o astfel de intersecție. Puțini șoferi cunosc răspunsul corect
Click.ro
O femeie care primea zilnic peste 100 de apeluri cu număr ascuns a descoperit că cel care o suna era soțul ei. Explicația bărbatului
Digi24
S-a aplecat și S-A VĂZUT TOT: Corina Bud, FĂRĂ lenjerie! Fanilor nu le-a venit să creadă că a apărut AȘA
Vocea.biz
Cum a aflat Victor Slav că iubita lui, Selina, l-a înșelat. S-a întâmplat înainte de Asia Express!
Unica.ro
Manichiura perfectă în funcție de zodie. Ce culori ți se potrivesc
EVZ.ro
Bogdan de la Ploiești a anunțat despărțirea de Cristina Pucean! „Nu a fost vorba de trădare, înșelat”. De ce ar fi ajuns la separare din nou
Spynews
Plata cu cardul. Se dau banii înapoi. Anunț pentru românii care plătesc mereu cu cardul bancar
Capital.ro
Ea are 27 de ani, el are 57 și tocmai au anunțat că vor deveni părinți: „Mama te așteaptă…”. Vedeta abia a divorțat anul trecut
Avantaje
TRUMP scoate ATU-UL campaniei! ÎNTÂLNIREA surpriză care îl va ÎNFURIA pe PUTIN
Mediaflux
Descinderi acasă la Nuțu Cămătaru! Au fost găsite maimuțe, păsări răpitoare, cangur și alte exemplare exotice
Spynews.ro
Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate la ușa lor
Realitatea.net
Cum arată acum fiica Adrianei Iliescu. Eliza a fost fotografiată recent alături de mama sa, într-o ipostază emoționantă
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro