Concurenta pe care Bobonete a desființat-o în semifinala Românii au talent. ‘Nu sunt un fan al manelelor’

Concurenta pe care Bobonete a desființat-o în semifinala Românii au talent. ‘Nu sunt un fan al manelelor’
Bobonete a desfiintat o concurenta in a doua semifinala Romanii au talent

A început a doua semifinală Românii au talent 2022 la PRO TV, iar prima care a deschis competiția a fost violonista Raluca Răducanu. Semifinalista l-a pus în dificultate pe Mihai Bobonete, cu un medley realizat de ea, pentru a fi interpretat la vioară. Ce i-a spus juratul de la PRO TV frumoasei artiste.

Reacția lui Bobonete, după momentul Ralucăi Răducanu de la Românii au talent

Raluca Răducanu a spart gheața în cea de-a doua semifinală Românii au talent 2022. Frumoasa violonistă a vrut să-i impresioneze pe cei patru jurați cu un mix de piese pe care le-a interpretat cu succes la vioară.

Surpriza acestei ediții a fost aceea că, de data aceasta, Raluca Răducanu și-a folosit și vocea, pe lângă iubitul ei instrument muzical, pentru a-i încânta pe jurați.

Mihai Bobonete și-a exprimat nemulțumirea față de actul artistic, explicându-i semifinalistei motivul pentru care i-a plăcut mai mult momentul său din audiții.

„Nu vreau să te superi pe mine, nu mi-a plăcut. O să rămân la audiţie, momentul a trecut pe lângă mine. Eu recunosc că nu îmi plac manelele, mai ales că mă pregătesc de concert Iron Maiden” – Bobonete.

Andra a simțit nevoia să intervină, argumentând faptul că Raluca Răducanu a intepretat un medley de cântece de petrecere, nu manele, pe scena de la Românii au talent. Soția lui Cătălin Măruță a complimentat-o pe semifinalistă.

„Nu a fost manea, a fost muzică de petrecere. A fost un moment binevenit! A fost altceva faţă de ce ai prezentat în preselecţii. Cred că eşti foarte talentată.”, i-a spus Andra semifinalistei de la Românii au talent.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Romanii Au Talent (@romaniiautalent)

Raluca Răducanu își ajută financiar familia, după moartea tatălui

Dragoș Bucur: Sunt foarte aproape de șah mat. Ce pot să spun eu despre voce și vioară. Sunt de acord cu colegul Bobo și cu colega Andra.

Andra: Eu zic că ea a vrut să ne arate o altă latură a talentului ei. Ea ne surprinde de fiecare dată.

Andi Moisescu: După părerea mea, a făcut niște alegeri înțelepte, că suntem în plin sezon de nunți, botezuri și cumetrii.

Raluca Răducanu este o artistă desăvârșită a viorii. Cântă la celebrul instrument de când avea 6 ani și, deși la început nu s-a împăcat bine cu vioara, șatena și-a continuat studiile și a reușit să termine și Conservatorului din București, specializată tot pe vioară.

Semifinalista de la Românii au talent 2022 avut colaborări de lungă durată cu Filarmonica din București sau cu Opera Comică, însă îi place mai mult să fie singură pe scenă.

În 2004, când tatăl său a murit într-un accident de mașină, Raluca Răducanu s-a văzut nevoită să aibă grijă de întreaga sa familie, de mama ei și cei doi frați, dintre care unul este bolnav de autism.