Semifinalele SuperStar România încep la Arenele Romane. Regulile concursului sunt aici

Semifinalele SuperStar România încep la Arenele Romane. Regulile concursului sunt aici
Care sunt regulile din semifinalele SuperStar Romania

Etapele semifinale ale emisiunii SuperStar România sunt pe cale de a începe la Arenele Romane. Cum se va desfășura concursul celor mai talentate voci ale țării noastre. Care sunt regulile competiției de la PRO TV și cine sunt concurenții pe care Raluka, Marius Moga, Smiley și Carla’s Dreams vor avea plăcerea de a-i juriza.

Când încep semifinalele SuperStar România

SuperStar România a devenit un adevărat fenomen în România. Raluka, Smiley, Marius Moga și Carlas Dreams au avut sarcina dificilă de a alege cei mai buni 32 de concurenți, cei care au reușit să depășească audițiile și recall-urile.

Vineri, 19 noiembrie, a început prima semifinală SuperStar, unde cele mai bune voci din România au urcat pe scena de la Arenele Române, unde au încercat să-i convingă pe jurați că au talentul necesar pentru a ajunge în LIVE-uri.

Regulile spun că în fiecare dintre cele patru semifinale, 8 concurenți vor urca pe scenă și vor interpreta 2 piese alături de band-ul concursului. Dintre cei opt artiști, doar doi norocoși se vor califica direct în LIVE-uri, iar ceilalți 6 vor intra la vot pentru a se alege favoritul publicului. Jurații de la SuperStar România au o misiune extrem de grea.

La finalul etapei semifinalelor, 8 concurenți vor fi deja calificați, iar ceilalți 4 vor spera că vor fi votați pentru a obține unul dintre ultimele 2 locuri. Asta înseamnă că, în LIVE-urile de la SuperStar România vor ajunge doar 10 participanți.

Ana Stănciulescu, Antonia Nicolau, Carla Batoancă, Călin Lupea, Dan Timofei, Gabriel Roșu, Maria Ojică și Victoria Peșterean au fost primii participanți care au spart gheața în prima semifinală SuperStar, difuzată vineri, 19 noiembrie, la PRO TV.

Smiley i-a oferit Wild Card-ul concurentei Maria Ojică, iar primele două concurente care și-au asigurat locul în LIVE-uri sunt Ana Stănciulescu și Victoria Peșterean.

Theo Rose este prezentatoarea de la SuperStar România

Frumoasa Theo Rose a acceptat provocarea anului, atunci când a fost aleasă de a fi prezentatoarea emsiunii SuperStar România. A doua semifinală se va difuza în ziua de vineri, 26 noiembrie, de la 20:30 la PRO TV.

„Vreau să se audă în toată țara ce super atmosferă avem la prima semifinală SuperStar România! O mare provocare… niște emoții cum n-am avut niciodată cântând. N-am dormit nopți întregi înainte, gândindu-mă la ce m-am înhămat, ce mare responsabilitate am.

Acum, după ce m-am plâns, vă spun și că e una dintre cele mai frumoase experiențe pe care le-am trăit vreodată. Că îmi trăiesc visul în prime-time la TV. Că înțeleg atât de bine concurenții, tocmai pentru că am fost de nenumărate ori în pielea lor. Și e o bucurie să le pot fi alături și să retrăiesc tot soiul de emoții”, a declarat Theo Rose, acum ceva timp.