01 mart. 2021 | 09:01

Selly, umilit de Mircea Badea după ce și-a serbat ziua alături de maneliști celebri. Cum a putut să-l facă de râs la TV

Știri generale
Selly, umilit de Mircea Badea după ce și-a serbat ziua alături de maneliști celebri. Cum a putut să-l facă de râs la TV
Mircea Badea l-a făcut de râs pe Selly

În plină pandemie de Covid-19, unul dintre cei mai populari vloggeri și-a serbat ziua de naștere alături de prieteni. Andrei Șelaru, cunoscut sub numele de Selly, nu a avut nicio reținere în a încălca regulile anti-Covid și mai mult, de a publica imaginile de la eveniment pe mai multe rețele sociale. La petrecerea de pomină pe care și-a organizat-o nu au lipsit cântăreți de manele celebri și băutura scumpă.

Mircea Badea, atac dur la adresa lui Selly

Prezentatorul de la „În gura presei”, a vorbit în cadrul emisiunii moderate de colegul său, Radu Tudor, despre isprava pe care a făcut-o tânărul care a câștigat simpatia a milioane de români. Prin niște valori promovate, bine argumetate, Selly i-a convins pe cetățeni că dorește să schimba reforma învățământului, explicând că modelul actual este unul eficient pentru noua generație.

Din păcate, după acest ultim gest pe care l-a mediatizat în spațiul public, Selly nu mai pare persoana indicată să vorbească despre educație.

Mircea Badea a profitat imediat de acest eveniment, luând în derâdere petrecerea în care Selly i-a avut ca invitați de marcă pe doi dintre cei mai celebri cântăreți de manele, Tzancă Uraganu şi Costel Biju.

”Deci, a fost ziua lui Selly. Am văzut pe un site și așa am ajuns la dânsul pe story: a făcut mega-chef de ziua lui. Zeci de participanți și recital Tzancă Uraganu.

N-a fost doar Tzancă Uraganul, ci și Biju (n.r. Costel Biju, interpret de manele), din același sector de activitate”, a declarat prezentatorul.

După difuzarea a câteva secvențe de la petrecere, Mircea Badea nu s-a putut abține să nu fredoneze niște versuri din cântecele dedicate vloggerului.

”De nu era pandemia / Te duceam la Han, te duceam la Mia / Te duceam în țări străine / Știi că te iubesc și că mor de tine!”, a cântat Mircea Badea, la Antena3.

Reforma în domeniul Educației este pe cale să înceapă

Cu o ironie fină, Mircea Badea explică semnificația versurilor cântate de acesta, subliniind faptul că Selly va avea acum, mai mult ca niciodată, ocazia de a susține dezbaterea cu ministrul Educației referitoare la reforma din Educație.

”Și mă vei întreba ce sunt Han și Mia: sunt două nume proprii ale unor locații. Cum era pe vremuri discoteca, în prezent există manelotecă. Eu cred că acea dezbatere pentru reforma în domeniul Educației, pe care Selly i-o solicita ministrului, de-abia acum are șanse să se întâmple”, a afirmat Mircea Badea, la Antena 3.

În urma filmulețelor care au fost postate de către invitați și de Selly pe TikTok, autoritățile nu au întârziat să-și facă apariția la casa din Snagov, acolo unde i-au oferit “cadou” sărbătoritului o amendă de 15.000 de lei.

Vezi poze de la petrecere în galeria foto.

Parteneri
Ireal! Ce face Kate Middleton noaptea pe întuneric. Prințul William a rămas șocat
Redactia.ro
Nedreapta istorie a vilei de pe Docenților nr.7, dăruită din iubire unei celebre actrițe de o frumusețe copleșitoare
Click.ro
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Digi24
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
O fetiță de nici doi ani a murit după ce a înghițit biluţe magnetice. Ce mesaj a transmis mama micuței pentru părinţi: ”Să nu cumpere aşa ceva...”
Spynews
Devine INTERZIS în statele UE! Intră în vigoare și în România
Capital.ro
Angajații români care vor avea salariu de bază mai mare decât minimum pe economie
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
ANAF face CONTROALE în BLOCURI! PROPRIETARII de apartamente sunt VERIFICAȚI
Mediaflux
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro