Selly se pregătește de o nouă lovitură în România! Ce se va întâmpla pe 27 decembrie

Selly se pregătește de o nouă lovitură în România! Ce se va întâmpla pe 27 decembrie
Selly se pregătește de o nouă lovitură în România!

Vloggerul Selly se pregătește de o nouă lovitură, la doi ani după primul lui film: 5Gang: Un altfel de Crăciun, o peliculă care a făcut furori atunci. Selly este cel mai cunoscut vlogger din România, cu peste trei milioane de fani. Acesta se pregătește de lansarea unui nou film în cinema.

Selly se pregătește de o nouă lovitură în România

Selly lansează un nou film, la doi ani după prima sa producție. Filmul se numește „Tabăra”, iar din distribuție fac parte BRomania, Matei Dima, care e şi producător, Dorian Popa, fraţii Munteanu, Angel Popescu, dar şi membrii trupei 5Gang: Gami, Dia şi Mădălin.

Filmul este şi prezentat ca ultimul proiect al trupei 5Gang, care s-a destrămat. Filmul este scris şi regizat de Valentin Dobrogeanu și se va lansa oficial în toate cinematografele din ţară, începând cu data de 27 decembrie. Filmul este produs de Viva la Vidra Productions în parteneriat cu Selly Media.

Proiectul spune povestea unor copii care ajung într-o  tabără de „deztehnologizare” în care sunt învăţaţi să scape de dependenţa de tehnologie, de la telefoane până la social media şi tablete.

„Sper ca acest film să aibă un impact pozitiv atât asupra copiilor, cât şi a părinţilor. Am investit multe resurse în acest proiect de suflet şi tot ce îmi doresc este ca cei care îl văd să rămână cu un sentiment de bine şi să se distreze cel puţin cât ne-am distrat noi făcându-l”, a spus Selly.

Selly s-a mutat în casă nouă

În toamna acestui an, Selly s-a mutat în casă nouă și nu oriunde, ci în complexul în care stau vip-urile din România. Selly este vecin cu Ilie Năstase și Simona Halep. Acesta locuiește cu chirie, împreună cu iubita sa, Smaranda, studentă la Medicină, într-un apartament luxos în complexul lui Ion Țiriac, situat lângă pădurea Băneasa. Selly plătește o chirie de 2000 de euro.

Selly a întâmpinat multe probleme în zona în care locuia. I s-au furat pe rând plăcuțele de înmatriculare de la mașină, apoi și prezoanele.

„Aici s-au întâmplat toate ciordelile nesimțite care m-au făcut să mă mut. O să începem cu prima, dragi prieteni. Furtul acestor plăcuțe de înmatriculare de pe față….Cineva îmi furase trei prezoane din cele cinci de pe roata stânga față. Lucru extrem de grav”, povestea Selly, pe vlogul său.

Selly este încântat însă de noua locuință.

„E un apartament cu trei camere. E foarte spațios și view-ul este și el pe măsură. Foarte multă verdeață. Suntem înconjurați de pădure. Acolo avem pădurea, cum îi place Smarandei. Sper că vă place noul apartament în care stau. La 2.000 de euro chiria… nu aveți ce să spuneți altceva, că vă sparg!”, a adăugat vloggerul.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI