Iulia Albu, verdict despre ‘bombardierul’ din showbiz. Ce a spus și despre Selly

Iulia Albu, verdict despre ‘bombardierul’ din showbiz. Ce a spus și despre Selly
Iulia Albu, verdict despre ‘bombardierul’ din showbiz.

Iulia Albu a comentat ținutele purtate de mai mulți bărbați din showbiz-ul românesc. După ce a comentat outfitul lui Lino Golden, pe care îl consideră unul de ”bombardier”, aceasta a comentat și ținutele lui Selly.

Iulia Albu, verdict despre ‘bombardierul’ din showbiz

Despre Lino Golden, Iulia Albu a spus că are un stil de ”bombardier”.

„Lino Golden are un stil la îndemâna oricărui bombardier fără patalama. Combinațiile pe care le face sunt, de multe ori, puerile, la fel ca și publicul infantil căruia i se adresează, ceea ce nu este rău. În fond, trebuie să îți adaptezi întotdeauna mesajul pentru publicul tău, chiar și pe cel vestimentar. De reală oroare sunt imaginile în care își expune ceasurile pe care le poartă, de parcă ceasul ar fi suficient pentru a garanta un statut. Nu există nimic mai de prost gust decât să te ții de șliț sau de curea în încercarea disperată de a-ți arăta și catarama și ceasul, în același timp”, a mărturisit Iulia Albu pentru Cancan.ro.

Despre Mario Fresh, Iulia Albu a avut numai cuvinte de laudă.

„Mario Fresh nu are nevoie să își etaleze brand-urile. Este un tânăr sigur pe el și nu simte nevoia de a epata în niciun fel. Look-urile sale sunt mai degrabă relaxate și potrivite vârstei pe care o are. De reținut: este unul dintre puținii băieți din generația lui care păstrează o limită decentă în vestimentație”.

”Ținutele și atitudinea lui Selly îmi amintesc foarte mult de Irinel Columbeanu”

Despre vloggerul Selly, Iulia Albu a spus că ținutele și atitudinea tânărului îi amintesc de Irinel Columbeanu.

”Ținutele și atitudinea lui Selly îmi amintesc foarte mult de Irinel Columbeanu. Cumva, Selly reușește să se piardă fără succes într-o mare de haine care nu îl reprezintă, aducând jertfa supremă pe altarul popularității. Dacă te îmbraci trendy sau cool, trebuie să ai grijă ca proporțiile să ți se potrivească. Faptul că porți haine de brand sau haine care sunt în tendințe nu îți garantează neapărat succesul. În această imagine aven un eșec de Zmeura de Aur”, a mai continuat Iulia Albu.

Iulia Albu l-a avut în vizor și pe cunoscutul Jador, despre care a spus că încă nu s-a hotărât dacă vrea să fie rapper sau Michael Jackson.

 „Jador încă nu s-a hotărât dacă vrea să fie rapper sau Michael Jackson. Combinațiile de sacou cu pantaloni sport sunt frecvente, dar acesta nu este neapărat un lucru rău. În fond, toate aceste căutări sunt bine venite. Departe de a putea impune vreo tendință, este totuși într-o linie de siguranță, perfect aliniată stilului său muzical”, a mai precizat criticul de modă.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI