Dorian Popa a ajuns la spital. Imaginile care par îngrozitoare. Ce s-a întâmplat, de fapt

Dorian Popa a ajuns la spital. Imaginile care par îngrozitoare. Ce s-a întâmplat, de fapt
De ce a ajuns Dorian Popa la spital

Face ce face, și Dorian Popa își pune fanii pe jar. De data aceasta, artistul a apărut pe Instagram cu nasul bandajat și cu fața umflată, abia putând să vorbească sau să respire. Ce i s-a întâmplat artistului?

Dorian Popa a ajuns la spital

După ce și-a surprins fanii cu schimbarea numelui din buletin, Dorian Popa și-a îngrijorat fanii cu noua apariție pe Instagram, și anume, cu fața umflată și bandajat.

Din fericire, însă nu sunt motive de îngrijorare deoarece vedeta nu a pățit nimic, așadar vizita sa la medic nu are o cauză gravă, ci una pur estetică. De altfel, Dorian Popa a recunoscut că a apelat la o intervenție chirurgicală des întâlnită în lumea vedetelor. Mai precis, acesta a dat iama la medicul estetician pentru a-și schimba forma nasului. Astfel că Dorian Popa și-a făcut rinoplastie, fiind știut faptul că el este un împătimit al înfățișării perfecte,

„Este despre naturalețe, sinceritate, veridicitate. Am făcut un pas pe care nu credeam că o să-l fac, sau cel puțin îl așteptam de mult. Vă mulțumesc că îmi sunteți aproape, Doamne Ajută”, a spus Dorian Popa, aflat încă pe scaunul medicului.

Dorian Popa și schimbarea numelui din buletin

Dorian Popa a fost în vizorul multor persoane recent, după ce a acceptat provocarea unui internaut, și anume, aceea de a-și schimba numele din buletin. Doar că decizia i-a șocat pe mulți, inclusiv pe mama și pe iubita lui.  Astfel că numele din buletin al lui Dorian Popa va fi Dorian ”Hâtz” Popa.

„Am pornit demersurile ca să zic aşa. Şi ca să vedeţi cât de mare e coincidenţa, chiar acum sunt în faţa primăriei, la mine la Domneşti pentru că aici va trebui să depun actele, la evidenţa populaţiei. Mi-am făcut temele ca un băiat cuminte ce sunt şi am aflat câteva lucruri exact aşa cum scrie legea despre schimbarea de nume. Sună în felul următor: „când persoana în cauză a folosit în exercitarea profesiei numele pe care doreşte să îl obţină, făcând dovadă cu privire la aceasta, precum şi asupra faptului că este cunoscută în societate sub acest nume”, a declarat Dorian Popa pentru Antena Stars.

„Popa Dorian Laurențiu, cu domiciliul în (…) județul Ilfov, născut la data de 7 august 1988, (…) solicită schimbarea prenumelui numelui său din Dorian-Laurențiu în acela Dorian-Hâtz, spre a se numi Popa Dorian-Hâtz”, se arată într-un anunț publicat în Monitorul Oficial. Amintim că Dorian Popa a împlinit patru ani de activitate în mediul online.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI