Adevărul despre nasul lui Dorian Popa s-a aflat. Artistul, luat la înjurături de fani

Adevărul despre operația la nas suferită de Dorian Popa. Artistul a fost luat la înjurături de fani

Dorian Popa este unul dintre modelele tinerilor din România. Pentru a ajunge la acest nivel, artistul a ținut mult ca imaginea sa să fie impecabilă, iar pentru aceasta a recurs și la trucuri chirurgicale. Totul…până la nas. Dacă în trecut mărturisea că are „multe imperfecțiuni, dar cea mai vizibilă este nasul”, tot atunci completa că „nu o schimb, pentru că îmi e teamă că rezultatul va fi mai nasol decât ce am acum”, recent, a făcut o glumă pe Internet prin care le arăta oamenilor că a scăpat de frici. Farsa nu a fost privită cu ochi buni de public.

Farsă cu repercusiuni. Dorian Popa a fost luat la înjurături de fani după ce i-a păcălit că s-a operat la nas

Dorian Popa a publicat un videoclip pe 9 ianuarie, pe Youtube, cu titlul ”MI-AM OPERAT NASUL!!”. Artistul s-a dus în cabinetul unui medic estetician, unde s-a machiat pentru a părea răvășit în urma unei astfel de intervenții. De acolo și-a sunat prietenii și câțiva membrii ai familiei pentru a aduna reacții în urma acțiunii sale, despre care toți credeau că nu se va întâmpla vreodată. Totul s-a demonstrat a fi o farsă pentru cei dragi.

„Sunt curios ce vor zice toți apropiații, prietenii, vloggeri, când o să mă vadă operat la nas. Tuturor le-am spus că deși sunt conștient că e operația de care aș avea cea mai mare nevoie sunt de părere că nu e nevoie să-mi fac această corecție”, a spus Dorian Popa în vlogul său.

Reacția fanilor a fost pe măsura numărului de vizualizări adunate pe Youtube la această glumă. Majoritatea admiratorilor lui l-au blamat pentru festa făcută, aceștia recurgând la un limbaj licențios pentru a-și manifesta furia față de păcăleala lui Popa.

Ce imperfecțiuni și-a corectat până acum? 

„Acum o să revenim la realitate și o să vă spun în felul următor: mi-am făcut implant de barbă pentru că, încă de mic, cam de la 14 ani, îmi doream foarte mult să am barbă. Mă rădeam pe ascuns în baie, ca Macaulay Culkin în „Singur acasă, și venea mamișor, îmi dădea două capace și îmi zicea: „Nu te mai rade, că o să îți crească păr și pe ochi!. Așa că, atunci când mi-am putut permite să am barbă, mi-am făcut acest lucru.

Dinții îi aveam foarte frumoși – lumea știe acest lucru despre mine, pentru că nu sunt prezent în spațiul media de ieri, de azi –, însă nu aveau culoarea pe care mi-o doream și am descoperit că albirile sunt foarte dureroase și extrem de nocive. Atunci am zis că, din moment ce a apărut tehnologia fațetării dinților, eu vreau! Și mi-am făcut. Cam asta este tot”, a declarat cântărețul într-un interviu pentru VIVA.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI