Șeful SGA Suceava, demis pentru că ”cei de sus” au fost deranjați că s-a rugat în genunchi în fața instituției

Șeful SGA Suceava, demis pentru că ”cei de sus” au fost deranjați că s-a rugat în genunchi în fața instituției
Șeful DGA Suceava, demis după ce șefii lui au fost deranjați că s-a rugat în genunchi în fața instituției

Situație fără precedent în Suceava, după ce șeful SGA s-a rugat în genunchi în fața instituției. Șefii săi l-au demis de urgență, fiind deranjați de gestul său. Ce demersuri a făcut bărbatul pentru a i se face dreptate și ce i-au spus șefii după ce au aflat de „incident”?

Șeful SGA Suceava, demis pentru că s-a rugat în genunchi în fața instituției

Directorul de la Sistemul de Gospodărie a Apelor Suceava a recurs la un gest disperat. Din cauza a ceea ce a făcut, consecințele au fost aspre. Mai exact, Daniel Drăgoi a fost demis de către șefii săi după ce acesta s-a rugat în genunchi în fața instituției pe care o conduce. Băbatul va trebui să-și părăsească postul în ziua de vineri, 10 aprilie, conform cerințelor superiorilor acestuia de la București, care au fost extrem de deranjați de gestul său.

Daniel s-a rugat în genunchi pentru stoparea pandemiei de coronavirus. Directorul SGA a postat ulterior un mesaj în care explică în detaliu tuturor faptul că nu consideră că a greșit cu nimic, dar mai ales că nu înțelege decizia vehementă în ceea ce-l privește. Daniel Drăgoi a susținut că a intrat în legătură cu un avocat care să-l reprezinte în fața legii, pentru că are de gând să conteste actul de demitere.

Daniel Drăgoi, director SGA Suceava, demis dinc auză că s-a rugat în genunchi în fața instituției
Daniel Drăgoi, director SGA Suceava, demis dinc auză că s-a rugat în genunchi în fața instituției

„Azi am primit decizia prin fax”

„Pace. Cum vă spuneam ieri, dimineață m-a sunat șeful meu de la Bacău, pentru că a primit ordin să mă demită pentru gestul meu, de a mă ruga în fața clădirii, ca Dumnezeu să se îndure de Suceava/România și să oprească această pandemie de Covid 19. Le-am spus că nu am greșit cu nimic față de voi, nici față de Dumnezeu. El a zis că așa a venit ordinul de la București. Și astăzi am primit decizia prin fax, cu data de 10-04-2020, sunt schimbat din funcție. De 6 ani sunt pe acest post și cred că este și acest lucru în voia Lui Dumnezeu. Șefii mei au zis că regretă pentru că nu au ce să-mi reproșeze, dar cred ei că Dumnezeu va face dreptate! Le-am spus că nici eu nu le reproșez nimic și continui să mă rog așa cum am declarat. Vă mulțumesc pentru rugăciunile voastre! Să rămânem sănătoși!”
Daniel Drăgoi