Șeful Poliției din Caracal către tatăl Alexandrei: „Bă, dacă e încurcată cu vreunul, să plătească pagubele perchezițiilor!”

Șeful Poliției din Caracal către tatăl Alexandrei: „Bă, dacă e încurcată cu vreunul, să plătească pagubele perchezițiilor!”

Intervenția polițiștilor în cazul de la Caracal a fost mai mult decât eșuată. Dar dincolo de lipsa de competență, nici atitudinea acestora la adresa familiilor care le cereau ajutorul pentru găsirea fetelor dispărute nu a fost una potrivită. A fost chiar plină de dispreț.

Alexandru Cumpănașu, unchiul fetei ucise cu brutalitate în Caracal, vine cu noi dezvăluiri legate de modul în care polițiștii s-au cumportat în cazul de la Caracal.

„Să vă spun nişte lucruri, apropo de cum a acţionat poliţia de-acolo, cum a acţionat Parchetul, comportamentul, modul de abordare a problemei. Vi se pare normal ca şeful poliţiei din Caracal, la momentul în care au făcut percheziţiile, după două percheziţii, să-i spună tatălui fetei: „Auzi, bă? – apropo de respectul faţă de cetăţean – Dacă fii-ta e-ncurcată cu vreunul, să plătească ea pagubele acestor percheziţii
Alexandru Cumpănașu, unchiul fetei ucise

Cazul din Caracal a scos la iveală disprețul Poliției

Alexandru Cumpănașu susține că Polița s-a fâstâcit și s-a încurcat în proceduri. În tot acest timp, adolescenta de 15 ani era ucisă cu brutalitate, în vreme ce agenții se aflau de cealaltă parte a gardului locuinței lui Gheorghe Dincă.

„Astea este abordare de şef de Poliţie muncipală!? Doi – la percheziţiile astea care s-au efectuat, cei care-au intrat, cei care au efectuat percheziţia, le-au făcut alături de vărul meu, de tatăl Alexandrei. Cel care a fost pus să spargă uşa a fost vărul meu. Bă, fraţilor, de ce mai avem mascaţi, de ce mai avem poliţie?! Ce-i asta, e bătaie de joc? Vă mai dau un exemplu, ca să vedeţi cum gândesc nemernicii din aceste instituţii, unii dintre ei. Când s-a dus vărul meu să depună plângerea, a depus-o la Poliţia Caracal. Ştiţi ce i-a spus cel care i-a înregistrat plângerea? I-a zis: «Auzi, bă? – că la noi e cu «bă», la Poliţie, fir-ar mama lor a naibii, să-i iau şi eu aşa, dacă le place limbajul ăsta – Tu ştii cum sunt fetele astea, la vârsta asta! Apare ea, mâine-poimâine!». Înţelegeţi? Asta a fost abordarea acestor indivizi de la o poliţie municipală. Trebuie raşi, raşi pur şi simplu!“
Alexandru Cumpănașu, unchiul fetei ucise

Și mama celeilalte fete date dispărute și care, cel mai probabil, a murit în condiții similare susținea că polițiștii au dat dovadă de bătaie de joc la adresa familiei care le-a cerut ajutorul.

Agenții i-ar fi transmis femeii că i-a dat mână liberă adolescentei și din acest motiv e de negăsit.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI