Secretul Taniei Budi s-a aflat. Cum se menține perfectă la fix 53 de ani

Secretul Taniei Budi s-a aflat. Cum se menține perfectă la fix 53 de ani
Cum se menține în formă Tania Budi? Vedeta a ajuns al 53 de ani?

Tania Budi a împlinit frumoasa vârstă de 53 de ani pe care nu o arată deloc. Celebra vedetă are câteva secrete pentru îngrijire pe care le folosește de ani buni pe care le-a împărtășit acum cu fanii. Ce face pentru a se menține într-o formă de invidiat?

Cum se menține în formă Tania Budi? Vedeta a ajuns la 53 de ani

Celebra vedetă continuă să șocheze cu felul în care arată. Aceasta are o siluetă de invidiat și un ten impecabil, astfel că mulți abia o cred că a ajuns la frumoasa vârstă de 53 de ani. Frumusețea natuală dobândită de la mama natură nu a lăsat ca amprenta timpului să se vadă deloc pe trupul sau chipul acesteia.

Cu toate astea, a mărturisit în repetate rânduri că a avut întotdeauna grijă de corpul său, de stilul alimentar și de programul de mișcare pe cât mai des posibil. După cum a dzvăluit tuturor doamnelor și domnișoarelor, apelează des la proceduri minim invazive pe cât de discrete posibil.

Pentru a se simți total pregătită pentru ziua sa de naștere, vedeta s-a răsfățat cu un tratament de rejuvenare facială pe care-l face de trei ori pe an. De asemenea, nu s-a ferit să spună că face și de două ori pe an PRP – Terapia Vampir (tehnică pentru rejuvenare facială care folosește celulele proprii).

„(…) Vreau să întâmpin vârsta de 53 de ani cu un ten luminos, ferm și intens hidratat. Mezoterapia se numără, alături de PRP, printre tratamentele mele favorite atunci când vine vorba despre rejuvenare facială. Sunt proceduri simple, rapide, care nu dor și mă ajută să îmi păstrez în timp prospețimea tenului”, a fost mesajul Taniei.

„Cred că dragostea e cea mai mare baterie pentru mine”

„Suntem împreună de peste doi ani. Datorită lui m-am apucat de sport. Niște prieteni comuni ne-au făcut cunoștință de Revelion. A doua oară ne-am văzut la scurt timp după, pentru că amândoi ne doream să ne revedem. Și de atunci am rămas împreună. Este, din toate punctele de vedere, jumătatea mea. Are exact jumătate din vârsta mea”, a povestit Tania Budi, la scurt timp după ce a împlinit 52 de ani în anul în curs, la emisiunea lui Cătălin Măruță.

„Cred că dragostea e cea mai mare baterie pentru mine”, a ai detaliat vedeta. Multe dintre doamnele care o urmăresc o invidiază pentru gena bună și pentru stilul ordonat și echilibrat pe care îl are deja de zeci de ani buni.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI