Cum arată mama Taniei Budi, de fapt. Ochii ei sunt răvășitori, abia te poți uita în ei

Cum arată mama Taniei Budi, de fapt. Ochii ei sunt răvășitori, abia te poți uita în ei
Cum arată mama Taniei Budi?

Mulți se întreabă cum arată mama Taniei, dacă aceasta are un trup impresionant la vârsta de 52 de ani. Cei care au văzut fotografia cu cele două și-au dat seama de unde vine gena bună, dar în special ochii superbi și albaștri pe care îi deține vedeta.

Cum arată mama Taniei Budi?

Tania Budi s-a pozat alături de mama sa pe care rar a scos-o din cutie în toți anii de când a venit în vizorul publicului. Cei care o urmăresc pe rețelele de socializare au văzut acum de unde vine gena bună a vedetei și de la cine a furat frumusețea. De-a lungul timpului, Tania a fost aspru criticată pentru faptul că și-ar fi făcut multe operații estetice, însă aceasta a recunoscut că atunci când va avea ceva de împărtășit…o va face fără teama gurilor rele.

Blondina arată spectaculos la cei 52 de ani. Aproape că nu o crezi că vârsta din buletin indică această cifră. Ea a mărturisit încă o dată că mereu a avut grijă la alimentație, a făcut sport constant și e atentă la hidratare și orele de somn. Cu toate astea, nu puțini au fost cei care au judecat-o aspru pentru că până la această vârstă nu s-a căsătorit sau nu a făcut un copil. Indiferent de vorbele celor mai cârcotași, mama ei îi stă alături. Cu prilejul zilei de naștere a mamei sale, blonda a postat o fotografie în care apar cele două cu mesajul:„La mulți ani, mama!” 

Ce dietă folosește?

Celebra vedetă este și acum o apariție senzațională, motiv pentru care atrage invidia în rândul doamnelor și domnișoarelor. Totuși, pentru a calma pe toată lumea, a mărturisit că își face periodic tratamente faciale și beneficiează de toate modalitățile de întinerire ieșite pe piață – diferite creme, uleiuri, masaje, etc. Întrebată despre dietă, Tania a subliniat că nu a avut niciodată una, ci doar a fost atentă la porție, cantitatea fiind cea mai importantă. Aceasta nu s-a abținut niciodată de la mâncare, chiar și când a venit vorba de cartofi prăjiți.

„Tot tratamentul Dracula, acela care practic e cel mai bun de împrospătare a tenului. Se vede în câteva zile după ce l-ai făcut. În rest, eu nu fac absolut nimic, am nişte creme hidratante tot de la el pe care le pun pe faţă. Cam atât. Dietă am una singură, de foarte mulţi ani, mănânc de toate câte puţin. Nu fac rabat de nimic, nu mă abţin de la cartofi prăjiţi, de la pizza, de la nimic. Cum să zic…mănânc doar o treime din porţia pe care aş fi mâncat-o altădată. Cantitatea pe mine mă meţine în formă”
Tania Budi (Sursa: viva.ro)

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI