Secretul soției lui Cristi Brancu pentru o siluetă de vis. Ce face 45 de minute, în fiecare zi

Secretul soției lui Cristi Brancu pentru o siluetă de vis. Ce face 45 de minute, în fiecare zi
Cum se mentine in forma sotia lui Cristi Brancu

Oana Turcu este una dintre cele mai cunoscute vedete de televiziune din România. Soția lui Cristi Brancu este apreciată de milioane de români, datorită carismei, eleganței și bunului gust de care a dat dovadă întotdeauna. Internauții au vrut să descopere secretul siluetei sale armonioase. Ce face partenera lui Brancu să arată atât de bine.

Oana Turcu dezvăluie secretul unui ten tânăr și sănătos

Recent, Oana Turcu a primit Premiul pentru Excelență în Dermato-Cosmetice în cadrul Galei Health Beauty&Lifestyle. Soția lui Cristi Brancu știe cum să aibă grijă de pielea sa, motiv pentru care, de 22 de ani, a devenit o expertă în industria frumuseții.

Soția prezentatorului emisiunii Exclusiv VIP de la Prima TV a devenit și un nutriționist foarte bun, având în vedere faptul că acordă foarte multă atenției regimului alimentar pe care-l adoptă întreaga ei familie.

Într-un interviu acordat celor de la click.ro, Oana Turcu le-a împărtășit susținătoarelor sale ce împachetări face acasă, precum și ce produse alimentare bio consumă.

„În această perioadă caniculară, cele mai importante sunt produsele cu protecție solară, bogate în componente vegetale, dar foarte bine alese, în funcție de fototipul fiecărei persoane – SPF 6, SPF 15, SPF 30, SPF SPF 50.

Diferența o face prezența filtrelor fizice (minerale, dar nu nanoparticule) care funcționează ca o oglindă, reflectând radiația, și filtre organice, care absorb energia radiației și o reemit sub alte forme.

E important să conțină extract de morcov, portocale dulci, ulei de susan, semințe de tamanu, vitamina E.

Și după expunerea la soare, trebuie acordată o atenție deosebită, când trebuie folosite creme regenerante, care reduc senzația de arsură și dau strălucire bronzului, cu ulei de migdale, vitaminele A, E, F, extract de aloe, ulei de struguri, frunză de măslin.

Folosirea produselor cu principii active naturale pentru pete pigmentare și solare e esențială, precum Uleiul de jojoba californiană, crema lipozomială, trandafirul chilian, ulei pur de argan biologic.”, a spus soția lui Cristi Brancu, exclusiv pentru click.ro.

Ce împachetări corporale face Oana Turcu

Pentru că are multe proiecte și este destul de ocupată, având în vedere că nu are mereu timp să facă sport, Oana Turcu dezvăluie secretul siluetei sale de adolescentă. Cum se menține în formă soția lui Cristi Brancu:

„Tocmai pentru că nu reușesc să fac sport, nu e destul timp, încerc să compensez cu auto-masaj și împachetări pe care mi le fac singură acasă.

Am un ritual, de care încerc să mă țin, și anume împachetări cu nămol extraforte pentru slăbire, peste care aplic o folie de bucătărie și stau 45 de minute înfoliată, dar pot să fac orice

altceva în casă în acest timp , apoi fac duș. Apoi îmi fac masaj cu cremă extraforte pentru slăbire, până intră perfect în piele.”, a completat Oana Turcu pentru sursa citată.