Acesta e motivul pentru care Cristi Brancu a ajuns la Prima TV? ”Orice panaramă devine vedetă peste noapte”

Acesta e motivul pentru care Cristi Brancu a ajuns la Prima TV? ”Orice panaramă devine vedetă peste noapte”
Ce l-a adus pe Cristi Brancu la Prima TV?

Cristi Brancu a luat o decizie neașteptată în urmă cu ceva timp și a schimbat postul TV unde fanii îl urmăreau. Care este motivul pentru care prezentatorul a ajuns la Prima TV? Vedeta a explicat totul.

Motivul pentru care Cristi Brancu a ales să vină la Prima TV: explicațiile prezentatorului

Cristi Brancu este unul din cei mai apreciați prezentatori și iubit de public tocmai pentru pasiunea cu care își face meseria. Acesta nu a ezitat niciodată să spună lucrurilor pe nume, lucru pe care îl face și acum, motivând astfel decizia de a schimba trustul.

Prezentatorul se bucură de un nou sezon în această toamnă în cadrul Exclusiv VIP, la Prima TV, de luni până vineri, de la orele 16:00. Acesta nu este singur pentru că alături de el sunt Chef Amalia Bellantoni și pe DJ Morris. Întrebat despre schimbările din peisajul mass-media, acesta a susținut că ar avea multe de zis despre acest subiect.

Lucrul care îl bucură este faptul că evoluția mediului online permite acum ca toată lumea să se poată exprima independent în public. La polul opus se află nemulțumirile care nu sunt puține la număr. Detaliul care îl nemulțumește sunt unii oameni care devin vedete peste noapte fără să fi făcut ceva notabil.

„Ar fi de ținut o conferință de trei ore pe tema asta. Am să-ți dau doar două argumente. E bine că evoluția senzațională a social media a permis ca oricine să se poată exprima independent în public. Practic, viața oricărui om a putut fi mult mai transparentă.

Pentru media, e un cadou al revoluției tehnologice. Pe de altă parte, acum 30 de ani, exista o cutumă – nu te lansezi în public, dacă nu faci ceva bun, frumos, durabil. Dacă aveai o meserie și erai bun! Acum, orice panaramă devine vedetă peste noapte”, a spus acesta, pentru unica.ro.

„Lumea e ipocrită. Ne regăsim cu toții în poveste, nu în emoții create artificial”

De asemenea, el a subliniat faptul că o piață mai restrânsă atrăgea după ea și o sită mai fină prin care trebuiau să treacă oamenii până să ajungă pe sticlă sau în atenția publicului larg.

„O piață mai restrânsă își permitea să fie mai selectivă. Acum, atâtea site-uri trebuie hrănite, încât se preia orice. Și ca să fii pe prima pagină – spre exemplu, tu, Loredana Groza – trebuia doar să faci ceva frumos, spectaculos în viața ta. Acum, publicul te vrea în cadă cu spumă. Sigur, lumea e ipocrită – zice că nu ai ce căuta în cadă, dar abia așteaptă să sari în ea.

Am ales să numesc emisiunea Exclusiv VIP, pentru a stabili un standard. Să dăm cuvântului «exclusiv» ceea ce merită. Un subiect nou, oferit de o singură sursă”. Misiunea de a face audiență prin decență e tare grea. Circul va face întotdeauna audiență. Zgomotul atrage atenția, indiferent dacă e justificat sau nu.

A meritat, însă, pentru că la capitolul încredere, am câștigat enorm în fața publicului și a vedetelor. Iar Prima TV, un post TV curat și fară compromisuri în istoria să îndelungată, își respectă blazonul prin noi. Merită, pentru că ne regăsim cu toții în poveste, nu în emoții create artificial
”, a mai adăugat jurnalistul.

Urmăriți Playtech.ro și pe