Secretul siluetei Elenei Ionescu ex-Mandinga. Cum se menține suplă, de fapt

Secretul siluetei Elenei Ionescu ex-Mandinga. Cum se menține suplă, de fapt
Cum își menține Elena Ionescu silueta?

Elena Ionescu se bucură de niște forme apetisante cu care face ravagii în mediul online și cu care trezește imaginația bărbaților care o urmăresc. Cum a reușit să revină la silueta pe care o pierduse după sarcină și cum se menține acum la kilogramele dorite?

Secretele siluetei: cum se menține Elena Ionescu suplă?

Cunoscuta fostă solistă a trupei Mandinga este iubită de fani pentru transparența pe care o alege. Aceasta nu se ferește de nimeni și de nimic și împărtășește aproape orice detaliu cu cei care o urmăresc intens pe rețelele de socializare.

Cântăreața a mărturisit în cadrul emisiunii „Mămici de pitici, cu lipici” care este secretul siluetei sale demne de invidiat. Tânăra mămică are niște forme apetisante și susține că are un program care o ajută să arate altfel, mai ales după schimbările produse de sarcină.

Sportul este secretul brunetei la care nu renunță niciodată. Mai mult decât atât, chiar aici intervine energia băiețelului său care o face să aleargă după el oriunde s-ar duce, așa că vedeta nici nu prea are cum să stea locului.

„Nu mai trebuie să ne gândim că dacă transpirăm nu ne răcorim, că ne răcorește instantaneu ploaia. Mi-era dor să merg în parc să alerg, am ceva timp de când m-am mutat și acum că stau în zona asta nu am găsit un parc foarte aproape. Am zis să-mi amintesc de vremurile când alergam în parcul meu drag și nu oricum, cu prietena mea, Carina. Atunci când am ajuns în parc, am găsit un spațiu de făcut antrenament în aer liber și luându-ne la vorbă cu ce ce ne interesa de fapt, pe noi, că ne doream de mult să ne întâlnim și pentru ca să punem la care ziua noaștre de naștere comună, ne-am luat mai mult cu vorba decât cu sportul”
Elena Ionescu (Sursa: Antena Stars)

„Hai că au trecut cu bine sărbătorile astea peste noi, nu ne-am îngrășat atât de mult”

De asemenea, câștigătoarea Exatlon din sezonul trecut a mai spus că deși poate mulți de așteptau ca ea să fie o fană a mersului la sală, nu este deloc așa, pentru că alege mereu mișcarea în aer liber. Vara se apropie cu pași repezi, iar cântăreața vrea să fie în cea mai bună formă, așa că a început să alerge în parc și să facă exerciții fizice:

„De fiecare dată când ne întâlnim, de obicei, profităm să petrecem. Asta cu sportul ne-o povestim la final de săptămână la telefon. Ea face la sală mai mult, mie-mi place sportul în aer liber, așa că din când în când încercăm o astfel de reunine pentru a face sport, dar să și povestim. (…) Hai că au trecut cu bine sărbătorile astea peste noi, nu ne-am îngrășat atât de mult. Am zis că vreau să ne apucăm de alergare, că e prea frumos afară”, a mai detaliat aceasta.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI