04 mart. 2021 | 18:10

Secretul siluetei Andreei Marin. Ce mănâncă în fiecare dimineață, se prepară în 5 minute

Monden
Secretul siluetei Andreei Marin. Ce mănâncă în fiecare dimineață, se prepară în 5 minute
Andreea Marin, secretul siluetei

Andreea Marin a fost prezentă azi în emisiunea Teo Show de la Kanal D. Vedeta de televiziune a povestit care este secretul siluetei ei și chiar a făcut și o demonstrație de preparat sănătos, în direct.

Secretul siluetei Andreei Marin

Andreea Marin are o siluetă impecabilă, însă aceasta mărturisește că are și anumite principii în ce privește alimentația. Astfel, aceasta a mărturisit că a învățat să gătească sănătos.

“Am luat o bandă de alergat de curând. Nu prea am loc de astfel de obiecte, dar nu mai puteam alerga afară din cauza frigului, sălile erau închise. Aşa că am decis să fac mişcare pentru că mişcarea e viaţa. Asta a fost singura soluţie. Obişnuiesc să fac sport dimineaţa pentru că seara sunt obosită mereu. Aşa încep şi ziua cu energie, cu o stare de bine, plec la drum cu alte idei.

Fac exerciţii cu Violeta, chiar ea mi-a arătat banda şi mi-a zis că pot să fac asta acasă. Am luat câteva kilograme după Sărbători pentru că am mâncat din toate. Am învăţat să gătesc şi sănătos. Am făcut şi vaccinul de curând”, a povestit Andreea Marin, la Teo Show.

Ce mănâncă Andreea Marin

Vedeta a gătit apoi o pâine care se prepară în doar 5 minute.

“O fac în fiecare zi pentru că la noi în casă doar asta se mănâncă. Conţine seminţe şi făină de migdale. E o minunăţie”, a mai spus Andreea Marin.

Andreea Marin are o carieră frumoasă, dar și o poveste de dragoste impresionantă cu consulul Adrian Brâncoveanu. Viața Andreei Marin este în echilibru, deși ritmul în care se desfășoară este unul alert, prin prisma proiectelor pe care le are în desfășurare.

”Ideal este, însă, atunci când mănânc și masa de prânz. Mă bazez pe salate îmbogățite cu semințe și condimente cât mai variate, multe dintre condimentele pe care le folosesc sunt făcute acasă, din plantele din propria grădină, deshidratate, uscate, mărunțite. Cât mai puțin dulce sau făinoase, cât mai multe lichide, am renunțat la carne aproape de tot, mai gust foarte rar, când e o ocazie specială, în schimb mănânc pește și fructe de mare.

Îmi plac fructele, dar nu fac exces, unele conțin foarte mult zahăr. Prefer să mănânc atât cât pot, din propria grădină, pentru că roadele noastre nu sunt crescute folosind chimicale și știu sigur că mă bazez astfel pe fructe, legume și verdețuri sănătoase. Ceaiurile și compoturile fără zahăr e bine să devină prietenele noastre”, a spus Andreea Marin pentru Click!.

Parteneri
Cine este femeia care stă non stop lângă patul lui Florin Piersic. Soția marelui actor nu știe mai nimic despre relația lor
Redactia.ro
Amestecul minune, folosit de mii de ani, cu care trebuie să-ți uzi roșiile de 3 ori în timpul verii. Recolta va fi dublă, iar legumele mari și sănătoase
Click.ro
O femeie din Iași a păcălit moartea, după ce a vrut să traverseze în grabă prin fața unui TIR
Digi24
O femeie și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o să facă în dormitor. Dar un judecător i-a spus că în căsătorie e permis orice
Digi24
Cum arată adidașii Balenciaga cu care Delia face furori pe internet. Costă o avere! / FOTO
Unica.ro
Vești proaste despre Florin Piersic. I-ar putea tăia piciorul - surse
EVZ.ro
Părinții victimelor lui Vlad Pascu, revoltați după întrebările pe care le-au primit la proces din partea Ancuței Popoviciu. Ce s-a întâmplat în sala de judecată: ”Nu mai am cuvinte”
Spynews
Vladimir Putin a luat decizia finală. Nu mai e cale de întoarcere
Capital.ro
Un nou val de aer rece cuprinde România. Meteorolog: "Scad temperaturile!"
Antena 3
A recunoscut că este din nou singură! Motivul pentru care vedeta noastră și iubitul ei și-au spus „Adio”. E prima dată când vorbește despre asta
Avantaje
REGULA pentru toți românii care cumpără medicamente. Este OBLIGATORIU
Mediaflux
BOMBĂ! A apărut femeia cu care Traian Băsescu a avut o relație de DRAGOSTE
Stiri din Lume
Rugăciune făcătoare de minuni către Maica Domnului, care se rostește de Izvorul Tămăduirii. Aduce vindecare persoanelor bolnave
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Mesaje de Izvorul Tămăduirii 2024. Ce să le transmiți celor dragi în această zi sfântă, Vinerea Luminată
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro