Secretul siluetei Andreei Marin. Ce mănâncă în fiecare dimineață, se prepară în 5 minute

Secretul siluetei Andreei Marin. Ce mănâncă în fiecare dimineață, se prepară în 5 minute
Andreea Marin, secretul siluetei

Andreea Marin a fost prezentă azi în emisiunea Teo Show de la Kanal D. Vedeta de televiziune a povestit care este secretul siluetei ei și chiar a făcut și o demonstrație de preparat sănătos, în direct.

Secretul siluetei Andreei Marin

Andreea Marin are o siluetă impecabilă, însă aceasta mărturisește că are și anumite principii în ce privește alimentația. Astfel, aceasta a mărturisit că a învățat să gătească sănătos.

“Am luat o bandă de alergat de curând. Nu prea am loc de astfel de obiecte, dar nu mai puteam alerga afară din cauza frigului, sălile erau închise. Aşa că am decis să fac mişcare pentru că mişcarea e viaţa. Asta a fost singura soluţie. Obişnuiesc să fac sport dimineaţa pentru că seara sunt obosită mereu. Aşa încep şi ziua cu energie, cu o stare de bine, plec la drum cu alte idei.

Fac exerciţii cu Violeta, chiar ea mi-a arătat banda şi mi-a zis că pot să fac asta acasă. Am luat câteva kilograme după Sărbători pentru că am mâncat din toate. Am învăţat să gătesc şi sănătos. Am făcut şi vaccinul de curând”, a povestit Andreea Marin, la Teo Show.

Ce mănâncă Andreea Marin

Vedeta a gătit apoi o pâine care se prepară în doar 5 minute.

“O fac în fiecare zi pentru că la noi în casă doar asta se mănâncă. Conţine seminţe şi făină de migdale. E o minunăţie”, a mai spus Andreea Marin.

Andreea Marin are o carieră frumoasă, dar și o poveste de dragoste impresionantă cu consulul Adrian Brâncoveanu. Viața Andreei Marin este în echilibru, deși ritmul în care se desfășoară este unul alert, prin prisma proiectelor pe care le are în desfășurare.

”Ideal este, însă, atunci când mănânc și masa de prânz. Mă bazez pe salate îmbogățite cu semințe și condimente cât mai variate, multe dintre condimentele pe care le folosesc sunt făcute acasă, din plantele din propria grădină, deshidratate, uscate, mărunțite. Cât mai puțin dulce sau făinoase, cât mai multe lichide, am renunțat la carne aproape de tot, mai gust foarte rar, când e o ocazie specială, în schimb mănânc pește și fructe de mare.

Îmi plac fructele, dar nu fac exces, unele conțin foarte mult zahăr. Prefer să mănânc atât cât pot, din propria grădină, pentru că roadele noastre nu sunt crescute folosind chimicale și știu sigur că mă bazez astfel pe fructe, legume și verdețuri sănătoase. Ceaiurile și compoturile fără zahăr e bine să devină prietenele noastre”, a spus Andreea Marin pentru Click!.