16 iun. 2021 | 13:40

Secretul relației dintre Mircea Badea și Carmen Brumă. Ce face vedeta, de fiecare dată

Monden
Secretul relației dintre Mircea Badea și Carmen Brumă. Ce face vedeta, de fiecare dată
Ce secrete au Mircea Badea și Carmen Brumă

Mircea Badea și Carmen Brumă se bucură de o poveste de iubire ce durează de peste 21 de ani, dar cei doi preferă să fie extrem de discreți atunci când vine vorba despre viața lor amoroasă. Iată că vedeta a decis să dezvăluie, în sfârșit, cum a reușit să mențină flacăra aprinsă dintre ea și partenerul său!

Ce secret au Mircea Badea și Carmen Brumă. Toată lumea le poate urma exemplul

Carmen Brumă și Mircea Badea se iubesc de foarte mulți ani, așa că toată lumea se întreabă cum au reușit să mențină o relație pentru atât de mult timp. Bineînțeles, la fel ca în orice legătură amoroasă, aceștia mai au parte și de divergențe, dar vedeta a dezvăluit că unele probleme sunt rezolvate imediat, altele sunt trecute cu vederea pentru că nu sunt așa de importante.

În timp ce multe relații se destramă pentru că există anumite certuri, se pare că aceștia reușesc cu brio să treacă peste orice fel de discuție și toată lumea ar putea să învețe de la ei pentru a avea parte de o legătură amoroasă puternică ce poate să reziste și peste ani.

„Ce a făcut și face Mircea în televiziune este foarte greu de egalat și cred că este un mare privilegiu să poți învăța de la el. Referitor la divergențe, da, avem, e natural , firesc și chiar sănătos. Pe unele le rezolvăm, pe altele nu, pentru că nu sunt importante.”, a spus Carmen Brumă pentru revista Viva!.

Carmen Brumă: ‘Nu ne surprindem și nici nu încercăm’

În timp ce faptul că au rezistat atâția ani împreună reprezintă o surpriză și pentru Carmen Brumă, aceasta a recunoscut că relația pe care o are alături de Mircea Badea este una absolut normală. Spre exemplu, chiar dacă ei mai au parte de divergențe, aceștia cedează pe rând și nu lasă munca pe un singur partener.

De asemenea, cei doi nu încearcă să se surprindă, ci doar să păstreze o legătură cât se poate de naturală respectând spațiul celuilalt partener, ajutând la momentele frumoase din viața sa și făcând o echipă imbatabilă pentru a depăși orice provocare întâlnesc în viața de zi cu zi.

„Cred că suntem în egală măsură și cedăm pe rând, în funcție de care „se aprinde mai tare într-o anumită situație. Nu pot să fac o evaluare corectă la capitolul romantism. Referitor la cum ne surprindem, e simplu. Nu ne surprindem și nici nu încercăm. (zâmbește). E suficient să contribuim reciproc la momentele de fericire ale celuilalt, să ne respectăm spațiul și să facem echipă. Restul e poleială.”, a mai zis aceasta pentru publicația menționată mai sus.

 

 

Parteneri
Cum a vrut Ungaria unirea cu România. Dezvăluiri fără precedent
Redactia.ro
Lovitură de teatru! De ce ar fi făcut luptătorul MMA gestul golănesc către fata din ring: ”N-am altă explicație”
Digisport.ro
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea în care trăia ca un rege
Digi24
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după 24 de ani. Ucigașul a dezvăluit totul de pe patul de moarte
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Aceste zodii trec prin momente de vis. Totul le merge din plin
EVZ.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
Simona Halep e fost exclusă! Decizia luată chiar acum în tenis
Capital.ro
Noi norme privind încălcarea regulilor de circulație în străinătate. Șoferii care încalcă regulile de circulație vor fi depistați mai ușor
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
CÂND se dau PENSIILE de PAȘTE. ANUNȚUL POȘTEI Române
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro