Secretul relației dintre Mircea Badea și Carmen Brumă. Ce face vedeta, de fiecare dată

Secretul relației dintre Mircea Badea și Carmen Brumă. Ce face vedeta, de fiecare dată
Ce secrete au Mircea Badea și Carmen Brumă

Mircea Badea și Carmen Brumă se bucură de o poveste de iubire ce durează de peste 21 de ani, dar cei doi preferă să fie extrem de discreți atunci când vine vorba despre viața lor amoroasă. Iată că vedeta a decis să dezvăluie, în sfârșit, cum a reușit să mențină flacăra aprinsă dintre ea și partenerul său!

Ce secret au Mircea Badea și Carmen Brumă. Toată lumea le poate urma exemplul

Carmen Brumă și Mircea Badea se iubesc de foarte mulți ani, așa că toată lumea se întreabă cum au reușit să mențină o relație pentru atât de mult timp. Bineînțeles, la fel ca în orice legătură amoroasă, aceștia mai au parte și de divergențe, dar vedeta a dezvăluit că unele probleme sunt rezolvate imediat, altele sunt trecute cu vederea pentru că nu sunt așa de importante.

În timp ce multe relații se destramă pentru că există anumite certuri, se pare că aceștia reușesc cu brio să treacă peste orice fel de discuție și toată lumea ar putea să învețe de la ei pentru a avea parte de o legătură amoroasă puternică ce poate să reziste și peste ani.

„Ce a făcut și face Mircea în televiziune este foarte greu de egalat și cred că este un mare privilegiu să poți învăța de la el. Referitor la divergențe, da, avem, e natural , firesc și chiar sănătos. Pe unele le rezolvăm, pe altele nu, pentru că nu sunt importante.”, a spus Carmen Brumă pentru revista Viva!.

Carmen Brumă: ‘Nu ne surprindem și nici nu încercăm’

În timp ce faptul că au rezistat atâția ani împreună reprezintă o surpriză și pentru Carmen Brumă, aceasta a recunoscut că relația pe care o are alături de Mircea Badea este una absolut normală. Spre exemplu, chiar dacă ei mai au parte de divergențe, aceștia cedează pe rând și nu lasă munca pe un singur partener.

De asemenea, cei doi nu încearcă să se surprindă, ci doar să păstreze o legătură cât se poate de naturală respectând spațiul celuilalt partener, ajutând la momentele frumoase din viața sa și făcând o echipă imbatabilă pentru a depăși orice provocare întâlnesc în viața de zi cu zi.

„Cred că suntem în egală măsură și cedăm pe rând, în funcție de care „se aprinde mai tare într-o anumită situație. Nu pot să fac o evaluare corectă la capitolul romantism. Referitor la cum ne surprindem, e simplu. Nu ne surprindem și nici nu încercăm. (zâmbește). E suficient să contribuim reciproc la momentele de fericire ale celuilalt, să ne respectăm spațiul și să facem echipă. Restul e poleială.”, a mai zis aceasta pentru publicația menționată mai sus.