Dieta lui Carmen Brumă, perfectă pentru sărbători. Nu te vei îngrășa dacă procedezi ca iubita lui Mircea Badea

Dieta lui Carmen Brumă, perfectă pentru sărbători. Nu te vei îngrășa dacă procedezi ca iubita lui Mircea Badea
Dieta lui Cramen Bruma pentru Sarbatori

Crăciun și Revelionul este o perioadă în care oamenii mănâncă mai multe. Ce dietă spune Carmen Brumă că trebuie să adopți pentru a nu te îngrășa de Sărbători.

Dieta lui Carmen Brumă, perfectă pentru sărbători

Deși pare de necrezut, chiar și Carmen Brumă s-a confruntat odată cu probleme de greutate. Dar a reușit să le depășească, iar la 43 de ani, aceasta a devenit un reper când e vorba de sport și alimentație echiibrată. Mai mult decât atât, aceasta poate purta orice ținută, deoarece eforturile sale au dat rezultate. Ce dietă ține Carmen Brumă și ce reguli trebuie să respecți pentru a păstra silueta în perioada Sărbătorilor de Iarnă.

Carmen Brumă spune că alimentele grase se consumă până în ora 15:00. Așadar, șoriciul, toba, caltaboșul, sarmalele, cozonacul trebuie consumate înainte de ora 15.00, întrucât organismul va putea arde caloriile în timp util fără să le transforme în depozite grăsime. Mișcarea este indicată pe parcursul zilei.

La masa de seară se servește salată. Cina trebuie să fie mult mai ușoară și să conțină neapărat o salată, de preferat, fără ulei, iar asta pentru că datorită fibrelor conținute de legume, sațietatea se instalează mai repede. Cina trebuie să se ia cu 2-3 ore înainte de culcare.

Ce să evitați

Să nu se consume dulciuri în același timp. Fructele, chiar și proaspete, uscate sau oleaginoase, precum caju, nuci și migdale, se consumă separat, nu în combinație cu alte dulciuru. De asemenea, cozonacul sau tortul urmate de un fruct înseamnă surplus caloric mai mare, iara sta duce la îngrășare.

De evitat sunt grăsimile. Un truc pentru a cosnuma sarmale este să se pună la încălzit într-un vas cu apă, separat, ca să își lase acolo grăsimea excedentară. „O sarma poate avea 100/150 calorii dacă este gătită cu carne slabă și cu foarte puțin orez și poate ajunge până la 300 calorii dacă este preparată cu carne grasă și cu slănină”, a spus Carmen Brumă pentru Antena 3. În plus, aceasta sfătuiește să nu se folosească cuptorul cu micounde pentru încălzit, întrucât se pierd calitățile nutritive ale mâncării.

Și nu în ultimul rând, mișcarea este baza. Astfel că un antrenament intens, chiar și în casă, o să facă diferența, cu toate că va fi urmat de o masă copioasă. Deci, a nu se neglija mișcarea, care este extrem de importantă în situații de mese bogate. După sport, mâncarea se depune mai puțin ori chiar deloc, a mai spus Carmen Brumă pentru sursa citată.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI