Fiul lui Carmen Brumă, probleme grave de sănătate: ”O reacție foarte ciudată și destul de agresivă”

Fiul lui Carmen Brumă, probleme grave de sănătate: ”O reacție foarte ciudată și destul de agresivă”
Fiul lui Carmen Brumă, probleme grave de sănătate în vacanță din Dubai

Vacanța familiei lui Carmen Brumă s-a sfârșit neașteptat. Vedeta a tras o sperietură zdravănă după ce fiul ei, Vlad, s-a confruntat cu o problemă de sănătate.

Vacanță cu peripeții. Fiul lui Carmen Brumă s-a confruntat cu probleme de sănătate

Carmen Brună a fost plecată cu familia ei într-o vacanță în Dubai. Vedeta s-a declarat mulțumită de șederea în locația exclusivistă, dar a mărturisit că a întâmpinat și unele peripeții cu fiul său.

„A fost o vacanță despre care să zicem că a fost reușită chiar și cu experiențele negative, dar important este că totul s-a terminat cu bine. Nu aș vrea să intru foarte mult în detalii. Am avut o mică problemă de sănătate cu Vlăduț, nu COVID, că toate se gândește la asta. Am avut o problemă de sănătate la care nu ne-am fi gândit, dar s-a rezolvat”, a povestit aceasta la Antena Stars.

Vlad a fost mușcat de o insectă în deșert. Situația s-a remediat rapid, iar micuțul se simte bine acum. „L-a mușcat o insectă în deșert și a făcut o reacție foarte ciudată și destul de agresivă, suficient încât să ne sperie. Am stat 7 zile în Dubai, la final s-a întâmplat. Din fericire, am venit acasă. S-a rezolvat imediat. La o perioadă de timp după înțepătură a fost acea reacție. Ne-am dat seama imediat că a fost înțepat, pentru că era locul extrem de inflamat”, a continuat Carmen Brumă.

Cum e ca mamă? „Sunt exemplul de ‘așa nu’”

În continuare, întrebată cum este ea ca mamă, fosta asistentă TV a recunoscut că face parte din categoria celor ”panicate”, fiind grijulie la orice pas al fiului. Mai mult, când băiețelul a făcut prima dată febră, era în stare să se interneze cu el.

„Eu sunt exact exemplu de „așa nu” de mamă. Să zicem că până acum am fost extrem de panicată și cu sufletul la gură, dar am început să lucrez cu mine. Prima dată când era Vlăduț foarte mic și a făcut febră, mai aveam puțin și mă internam și eu. Acum mi-a mai trecut. Dar sunt în categoria mamelor panicate”, a mai spus Carmen Brumă.