Când face Alina Vidican nunta cu milionarul brazilian. Cristi Borcea se va enerva?

Când face Alina Vidican nunta cu milionarul brazilian. Cristi Borcea se va enerva?
Ce o să facă Alina Vidican pentru alesul ei. Cristi Borcea o va lua razna

Alina Vidican și-a găsit liniștea în brațele unui milionar brazilian, dar nu mică le-a fost mirarea tuturor când s-a aflat că aceasta își dorește să se căsătorească cât se poate de repede cu partenerul său. Cristi Borcea cu siguranță nu vrea să audă aceste detalii despre fosta parteneră!

Când se căsătorește, de fapt, Alina Vidican cu milionarul brazilian

Alina Vidican va îmbrăca din nou rochia de mireasă după dezamăgirea în dragoste pe care a trăit-o cu Cristi Borcea. Aceasta este foarte îndrăgostită de un pilot de curse profesionist și deja se plimbă prin toată America pentru a fi alături de acesta în orice moment.

Blondina și Claude au decis să se căsătorească foarte repede, așa că anul acesta în august va exista un moment cu adevărat impresionant în showbiz. Cei doi nu își mai doresc să aștepte pentru a-și sărbători dragostea, așa că s-au apucat de organizare pentru a se asigura că toate detaliile sunt puse la punct.

Mai mult, Alina Vidican și pilotul de curse vor veni și în România pentru a da o petrecere la care să participe și persoanele ce nu pot să fie prezente în America, potrivit Fanatik. Blondina își va uni destinul cu partenerul său în Miami, așa că mulți apropiați din Timișoara vor putea să o sărbătorească atunci când va reveni în țară.

Cristi Borcea se va enerva. Ce va face Alina Vidican pentru iubitul ei

Motivul pentru care fosta doamnă Borcea își dorește să se căsătorească foarte repede îl reprezintă faptul că vrea să formeze cât mai repede o familie în mod oficial cu partenerul său. Frumoasa blondină s-a logodit cu milionarul brazilian și a decis să îi poarte și numele, uitând de numele Borcea, pe care îl poartă acum conform actelor.

„Alina va avea un nou nume, curând. Îi mulțumesc partenerei mele de viață, Alina, pentru dragostea pe care mi-o arată și pentru suportul pe care mi-l oferă.”, a dezvăluit Claude, logodnicul vedetei.

Se pare că aceștia deja locuiesc împreună de o vreme și copiii pe care îi are blondina din mariajul cu Cristi Borcea se înțeleg extrem de bine cu brazilianul. Aceasta s-a mutat după divorțul cu fostul acționar de la Dinamo în America, unde și-a cunoscut alesul. Claude este un dealer de mașini de lux și unul dintre piloții de la Ferrari din Miami. Totuși, aceștia au încercat să fie cât mai discreți pentru a se feri de ochii curioșilor.

Alina Vidican a suferit foarte mult în momentul în care a divorțat de Cristi Borcea în 2016. Între timp, afaceristul și-a refăcut viața cu Valentina Pelinel, dar este timpul ca blondina să meargă mai departe și ea și să trăiască o nouă poveste de dragoste! Cu siguranță nunta cu pilotul de curse o să fie una spectaculoasă.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI