Musty, dezvăluiri din culisele Survivor România. Cine face strategiile în Republica Dominicană

Musty, dezvăluiri din culisele Survivor România. Cine face strategiile în Republica Dominicană
Ce dezvaluiri face Musty

Musty, în vârstă de 39 de ani, este fratele cântărețului Kamara. Acesta nu regretă nicio secundă eliminarea lui de la Survivor România. Amintim că Războinicul a părăsit competiția în data de 14 martie, după ce a fost votat de Albert Oprea, care era preferatul publicului, și a fost propus spre eliminare pe criterii sportive. De altfel, Musty a început să nu mai savureze competiția, din momentul în care s-a accidentat la picior.

Musty, dezvăluiri din culisele Survivor România

De menționat este că fostul Răboinic nu mai dormea nopțile din cauza durerilor. După ce s-a întors acasă, la familie, Musty a spus într-un interviu pentru Click cine anume face strategiile la Survivor România, dar și ce concurent și-ar dori să câștige trofeul.

Musty a spus că se aștepta ca el să fie eliminat din concurs.

”Da, mă aşteptam, simţeam că este momentul să ies din joc. Sunt foarte împăcat cu eliminarea, era momentul potrivit, eram accidentat la genunchi, umăr, nu eram bine cu stomacul”, a spus Musty pentru sursa citată. În plus, acesta a spus că nu s-a simțit deloc trădat.

”Nu m-am simţit trădat de absolut nimeni. M-am simţit susţinut de mare parte din echipă, alţii erau de părere că, sportiv, nu dădeam randamentul maxim şi sunt de acord cu ei, pentru că eram accidentat. Pe anumite trasee nu eram precis la capitolul îndemânare. Albert m-a nominalizat pentru că, probabil, eram la finalul listei lui, mă aşteptam. Nu l-am îmbrăţisat pentru că între noi era o răceală de ambele părţi şi nu am dorit să forţez lucrurile”, a mai spus Musty.

”Cred că Zanni este maestrul strategiilor”

Care este însă maestru în strategii la Survivor România 2021? Musty și-a spus părerea.

”Da, sunt, este o competiție și fiecare, la final, va trage pentru sine. Cred că Zanni este maestrul strategiilor, pentru că el așează lucrurile într-un fel în care să iasă bine, inclusiv conflictele, situațiile. Este un joc psihic. Dacă reușești să dărâmi anumite lucruri, situațiile vor crea anumite tensiuni. Pentru unii este un show, pentru alții o aventură de supraviețuire sau un joc sportiv. Însă este un show de televiziune și la final important este să te împaci cu tine și cu cei din jurul tău”, a spus Musty despre Faimos.

Ce a învățat însă Musty de la această competiție dură? Ei bine, el spune că Survivor România 2021 i-a dat un ”restart la viață”.

”Am trăit o viață complicată, grea. Acest show m-a readus cu picioarele pe pământ, mi-a dat un restart la viață. De aceea am și mers la Survivor România. Eu, de la 20 de ani până astăzi, am fost într-un algoritm de viață complicat și aveam nevoie de această experiență. Acum pot să îmi reiau viața cât de bine pot, de la zero. Vreau să fiu mai mult alături de copiii mei, de mine, să mă dedic proiectelor mele”, a spus Musty.