Secretul Ralucăi Dumitru de la Survivor 2021 a ieșit la iveală. Ce a făcut în urmă cu 10 ani VIDEO

Secretul Ralucăi Dumitru de la Survivor 2021 a ieșit la iveală. Ce a făcut în urmă cu 10 ani VIDEO
Secretul Ralucai Dumitru de la Survivor 2021 a iesit la iveala

Nimeni nu a știut asta până acum. Cu ce se ocupa Raluca Dumitru acum 10 ani, când nu era vedetă de televiziune. Nimeni nu a recunoscut, iar imaginile sunt de colecție. Ce a făcut în urmă cu un deceniu te va lăsa fără cuvinte.

Secretul Ralucăi Dumitru de la Survivor 2021 a ieșit la iveală

Fotomodel. Asistentă TV. Prezentatoare de televiziune. Faimoasa Raluca Dumitru are deja o carieră în mass-media, fiind una dintre cele mai cunoscute și îndrăgite vedete de la noi din țară. Chiar dacă este o fire discretă și nu vorbește foarte mult despre începuturile sale profesionale, concurenta de la Survivor România a cunoscut faima prin dans.

Puțini sunt cei care știu că Raluca Dumitru a fost dansatoarea Cristinei Rus, în anii 2010, când fosta membră a trupei Blondy s-a lansat solo. Senzuala brunetă este unul dintre cel mai bine cotate fotomodele din România, câștigând admirația întregii suflări masculine autohtone datorită formelor sale perfecte, de zeiță.

Mișcările senzuale ale divei făceau furori, acum un deceniu, pe vremea când era dansatoarea artistei Cristina Rus. Acum este concurentă la Survivor România, o provocare pe care a îmbrățișat-o cu brațele deschise și multă ambiție. Își dorește să ajungă în marea finală din Republica Dominicană și, de ce nu, să câștige sezonul al doilea al celui mai dur și urmărit reality-show de la Kanal D.

Raluca Dumitru, la un pas de a se căsători

De trei ani de zile, Faimoasa Raluca Dumitru trăiește o frumoasă poveste de dragoste, alături de bărbatul care i-a furat inima și care pare să fie norocosul căreia bruneta îi va spune DA în fața ofițerului stării civile. Chiar dacă nu dorește să-l facă public pe partenerul ei, surse apropiate vedetei susțin că cei doi amorezi sunt foarte fericiți împreună și ar putea ajunge, cât de curând, de braț în fața altarului.

„Au aproape trei ani împreună, se iubesc mult și sunt foarte discreți. El e om de afaceri, preferă să își vadă de treburile luim, nu îi place ideea de a se expune public, o lasă pe ea să se bucre de lumina reflectoarelor. Nu e gelos, dar nici Raluca nu îi dă motive”, au povestit surse apropiate Ralucăi Dumitru, în exclusivitate pentru wowbiz.ro

Si Răzvan Botezatu, prietenul ei cel mai bun și fostul coleg de la Antena Stars, este mulțumit de iubitul Ralucăi, despre care spune că este bărbatul potrivit pentru amica lui.

Raluca are un iubit, acum, de vreo 2 luni și a dat uitării ce i-a despărțit după un an și jumătate. Tot nu vrea să îl arate în public, nu e persoană publică, tot discreți vor rămâne, dar ea e mai fericită ca niciodată. I-a fost greu în perioada asta, dar mă bucur că e din nou cu acel băiat”, a declarat vedeta Antena Stars pentru sursa citată.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI