Secretul pe care Vladimir Drăghia îl ține față de soția sa. Motivul este nebănuit EXCLUSIV

Secretul pe care Vladimir Drăghia îl ține față de soția sa. Motivul este nebănuit EXCLUSIV
Ce ține ascuns Vladimir Drăghia față de soția sa?

Vladimir Drăghia revine în forță, pe micul ecran, în rolul polițistului Mișu din serialul “Clanul”, care va începe din toamnă la Pro TV. Acesta i-a ascuns soției sale, Alice Cavaleru, faptul că a fost chemat la casting, ea aflând de rol mult mai târziu, după ce el a primit confirmarea la telefon.

Ce secret ține Vladimir Drăghia față de soția sa?

Vladimir Drăghia a intrat în atenția publicului în urmă cu 11 ani, când a jucat în “Narcisa Sălbatică”, la Antena 1. Iată că din toamnă, el se regăsește în serialul“Clanul”, o adaptare după serialul turcesc Icerde. Noua producție de ficțiune care va începe la Pro TV prezintă lupta acerbă dintre Poliție și mafie. Vladimir Drăghia are un rol secundar, fiind unul dintre personajele pozitive.

“M-au chemat la casting, îți interpretezi bine rolul și te cheamă dacă a fost ok. Nu m-am consultat cu Alice pentru pregătirea rolului pentru casting. Înainte de fiecare proiect, prefer să-l păstrez pentru mine, până se materializează, până devine oficial că fac parte din el sau că e posibil să fac parte din el și abia după aceea vorbesc.

Am o mică superstiție. Sunt polițist, Mișu se numește personajul meu, nu e foarte mare, nici foarte mic, apare în fiecare episod câte puțin așa, vedem ce o să fie de la episoadele 7-8 încolo, dacă o să fie mai mare.

E foarte bine așa cum e, adică nu-mi doresc neapărat să crească, fiindcă a trecut destul de mult de când nu am mai filmat un serial și sunt puțin amorțit, adică mă bucur că am început firav, ușor”, a declarat, în exclusivitate pentru playtech.ro, Vladimir Drăghia. Deși nu are studii în domeniu, el a prins și gustul pieselor de teatru, fiind în prezent și în distribuția spectacolului “Ghici cine te sună!?”.

Peste o lună și jumătate va deveni pentru a doua oară tată

Pe plan personal, Vladimir Drăghia se pregătește de venirea pe lume a celui de-al doilea copil. Deși în urmă cu trei ani susținea că pentru el și pentru Alice este de ajuns un singur copil, pentru că vremurile nu sunt sigure, iată că între timp s-au răzgândit și așteaptă cu bucurie al doilea urmaș.

“Noi ni l-am dorit, nu neapărat l-am programat. M-am gândit că vremurile nu vor fi niciodată prea sigure și că niciodată nu ești pregătit pentru așa ceva. Și că așa cum a mers până acum în viață “go with the flow”, având în vedere câtă bucurie ne-a adus Zora, de ce să nu ne aducă și mai multă bucurie încă un copil?

E tot fetiță. I-am ales numele, dar nu l-am spus nimănui, nici măcar nașilor. Așteptăm să se nască și după aceea. Așa, la nivel de discuție, am implicat-o și pe Zora. Nu poți să lași un copil de 4 ani să decidă soarta surorii. Zora propunea ca nume Hansel, Gretel”, ne-a povestit Drăghia.

Vladimir Drăghia face bani și ca influencer

Vladimir Drăghia nu își va lua vacanță în această vară, unul dintre motive fiind sarcina avansată a soției, care nu îi mai permite o călătorie cu avionul. Prin urmare, el se va concentra pe proiectele profesionale și fetelor le va dedica în întregime zilele de sfârșit de săptămână.

“Nu cred că o să mai avem timp de vacanță. Eu o să fiu plecat cu un proiect acum în Grecia, vreo 4 zile, dar cu treabă și deja e cam târziu pentru Alice să zboare. Probabil vom ajunge la mare, vreo 2-3 zile într-un weekend -două. În rest influencereală, teatru și antrenamente. Este o viață destul de simplă așa. Chiar și ce fac îmi ocupă destul de mult timp”, a adăugat el.