Secretul pe care Toni Iuruc l-a ascuns ani de zile. Cum îl cheamă, de fapt, pe iubitul Simonei Halep

Deși un personaj destul de controversat, Toni are o iubită deloc controversată

Acum aproape un an, afaceristul Toni Iuruc a devenit iubitul Simonei Halep. Despre el s-a scris că e implicat în afaceri imobiliare și de consultanță.”Toni” nu e numele lui adevărat și nu are legătură cu ce scrie în cartea lui de identitate.

<„Toni” e doar un nickname>

Un prieten de liceu de al lui Iuruc  a spus într-un interviu că „Toni” e doar o poreclă, că așa îl strigau prietenii în adolescență. Pe Toni îl cheamă, de fapt, Gabriel Apostol Iuruc.

“Logodnicul  Simonei Halep  este promovat  ca fiind un miliardar  ce își trăiește viața  în vila luxoasă din Bucuresti sau în casa somptuoasă din Constanța. Realitatea  este mult diferită față de ce se vehiculează.  Iuruc  Apostol  Gabriel zis Toni – are ca domiciliu  permanent – un apartament normal cu trei camere.  Situat în București  pe șoseaua Stefan cel Mare”, a scris constantareala.ro.

 

Care este adevăratul nume al lui Toni Iuruc
Care este adevăratul nume al lui Toni Iuruc

Toni Iuruc are 40 de ani, e milionar în euro și, cel puțin până acum, nu a prea avut noroc în dragoste. A divorțat recent de a cea de-a doua lui soție, pentru că a bănuit-o că l-a înșelat, astfel că acum are tot timpul din lume să și-l dedice Simonei. Iuruc are șase firme și câștigă și din închirierea unor birouri. Omul de afaceri de origine macedoneană are o relație de aproape un an de zile cu cea mai iubită sportivă a Românie și se aude că bat clopotele de nuntă.  Părinții Sinonei sunt foarte atașați de el. Au ieșit împreună la restaurant de câteva ori și-l consideră ca pe fiul lor.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI