19 feb. 2023 | 12:59

Secretul pe care îl are Elwira Petre pentru o siluetă perfectă la 41 de ani. Ce truc are soția lui Mihai Petre

Monden
Secretul pe care îl are Elwira Petre pentru o siluetă perfectă la 41 de ani. Ce truc are soția lui Mihai Petre
Secretul pe care îl are Elwira Petre pentru o siluetă perfectă la 41 de ani. Cum a reușit să accepte îmbătrânirea.

Partenera de viață a dansatorului și coregrafului Mihai Petre arată mai bine ca niciodată și se simte foarte bine în pielea sa. Dovadă sunt zâmbetul și starea de bine pe care o emană de fiecare dată când este surprinsă în spațiul public. S-a aflat secretul pe care îl are Elwira Petre pentru o siluetă perfectă la 41 de ani. Vedeta a spus totul despre stilul său de viață.

 

Pe vremea când era în vârstă de 20 de ani, credea că oamenii de 50 de ani erau bătrâni. Era de părere că imediat după apariția primului rid va apela la ajutorul specialiștilor pentru a-l estompa. Lucrurile nu au stat astfel în realitate, pentru că Elwira Petre a ales să îmbrățișeze procesul îmbătrânirii.

Arată excepțional, la cei 41 de ani pe care îi are. Poate stârni cu ușurință invidia printre reprezentantele sexului frumos. Și nici nu e de mirare dacă ne gândim că avem de-a face cu o dansatoare profesionistă. Indiferent de ce pune pe ea, arată mereu impecabil. Iar asta, în primul rând, pentru că a învățat să accepte consecințele trecerii timpului.

„Da, am acceptat ce se întamplă cu corpul meu. Cred că procesul de îmbătrânire începe în mintea noastră. Mi-am dat seama că mintea mea este plină, în sensul bun. Asta m-a făcut să celebrez tot procesul de „aging”.

Nu scap disperată de fiecare fir de păr alb din cap, sau fac orice să dispară ridurile. Am grijă de tenul meu normal, îl hidratez, îl curăț bine, dar nu excesiv. Am câteva trucuri naturale de care nu mă pot despărți. Și da, cred cu tărie că este nevoie să ai grija de corpul tău, ca el să-ți slujească mulți ani. Pentru mine, asta înseamnă să rămâi tânăr”, a explicat partenera lui Mihai Petre.

Secretul pe care îl are Elwira Petre pentru o siluetă perfectă la 41 de ani

Elwira Petre a vorbit despre „secretele” pe care le pune în aplicare pentru a se simți bine și pentru a avea o siluetă perfectă chiar și la puțin peste 40 de ani. Dansatoarea încearcă să aibă un stil de viață cât mai sănătos cu putință. Este de părere că femeile, în mod special, trebuie să fie atente la sport. Iar asta nu înseamnă că trebuie să meargă la sală neapărat.

Exercițiile fizice sunt esențiale pentru a nu permite corpului să îmbătrânească, spune Elwira Petre. Dansatoarea a explicat că reprezentantele sexului frumos pot să sfideze îmbătrânirea crescând masa musculară a corpului lor și consumând multe proteine. Pot să opteze pentru o plimbare rapid, o alergare sau exerciții fizice acasă, timp de 20 de minute.

Cheia pentru o siluetă perfectă constă în perseverență. Este nevoie să ai grijă de corpul tău zilnic, pentru a vedea rezultate frumoase, potrivit Elwirei Petre. Dincolo de exercițiile fizice, importantă este și dieta, care trebuie să fie una sănătoasă. Tenul trebuie întotdeauna hidratat, iar mintea trebuie să fie limpede pentru a reuși să-ți menții corpul în armonie.

Partenera lui Mihai Petre susține că cel mai important „secret” pentru o siluetă perfectă este iubirea de sine. Nimeni nu poate opri timpul cu adevărat, nimeni nu scapă de toate ridurile și nici de toate firele albe de păr. În schimb, toată lumea poate înainta în vârstă cu demnitate și încredere, este de părere Elwira Petre.

Parteneri
Cum a vrut Ungaria unirea cu România. Dezvăluiri fără precedent
Redactia.ro
Statul plătește 138.000.000 $ din cauza ”celui mai înfricoșător monstru”, condamnat la 360 de ani de închisoare
Digisport.ro
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Foreign Affairs: Care este viitorul Rusiei. Cinci scenarii despre cum va arăta țara după Putin
Digi24
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după 24 de ani. Ucigașul a dezvăluit totul de pe patul de moarte
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Noua autostradă din România. Data la care va fi dată în folosință
EVZ.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
Băncile din România sunt obligate. Anunț pentru toți românii care au credite la bancă
Capital.ro
Veste bună pentru turismul românesc: Noua autostradă pe care se va putea ajunge mai ușor pe litoral
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
Servicii medicale fără card de sănătate! Decizia CNAS luată la nivel național
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Imagini cu Adelina Pestrițu în metrou. Cum s-a pozat în transportul în comun: „Faima nu te poate opri să faci lucruri normale”
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro