Secretul murdar al Danei Budeanu a ieșit la iveală. Ce ascunde despre ea, de fapt

Secretul murdar al Danei Budeanu a ieșit la iveală. Ce ascunde despre ea, de fapt
Care este secretul Danei Budeanu? Ce ascunde designer-ul?

Un detaliu mai puțin cunoscut de către fanii Danei Budeanu a ieșit la iveală. Ce ascunde cunsocuta creatoare de modă? Cine a dat-o de gol și care a fost mesajul internautului care i-a cam pătat imaginea vedetei?

Secretul Danei Budeanu. Ce ascunde creatoarea de modă?

Medicul Ana Chichirea și-a expus neliniștea și supărările cu privire la unul din mesajele pe care le-a postat Dana Budeanu în mediul online. Aceasta a fost atât de supărată pe celebra creatoare de modă încât i-a numit creațiile „cârpițe”, după ce vedeta a judecat aspru și a jignit atât medicii cât și alți oameni responsabili care se conformează măsurilor oficialilor împotriva coronavirusului și poartă masca de protecție. Deși înainte îi era simpatică datorită personalității expuse în mediul online, imaginea medicului despre Budeanu s-a schimbat extrem de tare în urma ultimelor comentarii. Specialistul nu-i găsește locul în discuțiile care au ca subiect medicina, dar mai ales nu înțelege rostul acesteia în diferite sectoare care nu o privesc, mai cu seamă în această perioadă în care dezinformarea, paranoia și neliniștea sunt la locul lor.

M-am tot întrebat cine ești tu să jignești medicii și toți oamenii responsabili care poartă masca, indiferent de condiții, din luna martie pentru a-i proteja inclusiv pe cei ca tine? Cine ești tu să deschizi gura pe subiecte de medicină? Cine ești tu să-ți bați joc în repetate rânduri de cei care ti-ar salva viața oricând în caz de nevoie? Cine ești tu defapt măi Dănuța Guțilă? Eu nu cred ce spune Rizea despre tine. Nuuuuu…eu nu cred așa ceva. Eu sunt mai sceptică din fire și-mi place să-mi formez propriile opinii pe baza unor informații concrete, dovezi, nu din simple vorbe. Așa m-a educat pe mine școala medicală, să gândesc. Ghinion…dar ai apăsat butoane greșite”, sunt doar câteva rânduri din mesajul medicului.

(Vezi în postarea inițială inspirațiile designer-ului și creațiile sale)

Dana Budeanu, făcută praf de un medic
Dana Budeanu, făcută praf de un medic. Cuvintele grele ale specialistului pentru celebra creatoare de modă

Critici dure din partea unui medic

„By dă way, Vauthier e mai ușor de cusut. La McQueen trebuie să mai exersezi puțin. La imaginație stai foarte prost, dar acum e prea târziu să mai faci ceva. În fine…kiep in taci mai diărrrrrr.

Cu drag, un om! 🖤
P.S. Oare mai găsești un loc și pentru mine la școala aia de stil? Nu vreau să stau mult, vreau doar să vă învăț cum se asortează și cum se poartă corect masca. Informațiile oferite de tine, cuvânt cu cuvânt din revista Vogue, nu mă interesează. Eu sunt greu de păcălit

Ana Chichirea (Sursa: facebook.com)

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI