Dana Budeanu și-a umilit producătoarea în ultimul hal. Toată România a văzut asta VIDEO

Dana Budeanu și-a umilit producătoarea în ultimul hal. Toată România a văzut asta VIDEO
Ce spune Dana Budeanu despre producătoarea "Verdict" este incredibil

Succesul pe care îl are emisiunea “Verdict” pe YouTube este unul fulminant, motiv pentru care Dana Budeanu a început cel de-al doilea sezon al show-ului din online. Fiecare episod este aşteptat cu sufletul la gură de internauţi, aceştia dorind să afle ce mai are de spus creatoarea de modă. În cel mai recent clip, Dana îşi umileşte producătoarea în ultimul hal.

Ce spune Dana Budeanu despre producătoarea show-ului Verdict

Cu peste 220.000 de abonaţi, succesul emisiunii “Verdict” este asigurat. Dana Budeanu vorbeşte fără frică de cele mai mari vedete din România, dar şi despre anumite tipologii de români. În cel mai recent episod, însă, creatoarea de modă îşi umileşte producătoarea. Deşi nu a spus niciodată numele acesteia, vedeta a dat-o de gol că are un copil şi este în căutare de iubit.

Din păcate, cea care se află în spatele clipurilor de mare succes a “intrat în gura lupului” când i-a cerut Danei Budeanu să îşi aranjeze părul.

“Acest Verdict, doamna producător, nu este despre păr, ci despre ce vreau eu. Nu stau şi mor în coafor, aşa cum faci tu. Mă spăl pe păr şi ies din casă. El nu stă cum vrei tu, este natural. Ai fost vreodată măritată? Şi ai făcut copil aşa? Am înţeles, bravo! Domnişoara nu mai are în telefon numerele fătălăilor pentru că au dispărut toţi, stau numai în casă.

Poţi să îţi revii? Noi suntem pe YouTube, nu pe Pro TV. Bine, Pro TV nici nu mai există, e pe undeva prin boscheţi.

Domnişoara asta smardoaică a venit cu masca de la maşină până în curte. Şi dacă ăştia îţi zic că de mâine trebuie să porţi o cască de cosmonaut? Îţi pui? Nu ştii să răspunzi, nu? Îţi e frică de amendă? Poţi să o conteşti pe loc, e o prostie. Tu nu ai habar nici cine este premierul României”, a spus Dana Budeanu.

Dana Budeanu lansează o aplicaţie specială pentru fani

Cum clipurile sale de pe YouTube au mare lipici la public, Dana Budeanu a decis să scoată pe piaţă o aplicaţie de fashion, stil de viaţă şi sfaturi. Aceasta va purta numele “Verdict”, desigur.

“Cu ajutorul acestei aplicaţii voi fi mereu cu voi. Vor exista sfaturi, informaţii stilistice, de comportament, moduri de a te relaxa, de a te detaşa de toată psihoza generală. Am construit-o în această vară şi va fi lansată în curând. Va fi ceva revoluţionar ca idee de abordare, clar. Îmi doresc să ştiţi cum e să fii tu, cât de uşor e să fii tu”, a spus Dana Budeanu despre noua aplicaţie.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI