Secretul lui Vladimir Putin a ieșit la iveală. Presa din Rusia l-a dat de gol VIDEO

Vladimir Putin și familia secretă

Proekt Media Investigation, varianta rusească a platformei Rise Project, adt recent publicității câteva din secretele ascunse ale lui Vladimir Putin. Se pare că țarul de la Kremlin ar avea o a treia fiică, dintr-o relație cu o fostă menajeră. Conform site-ul de investigații, mama fetei de 17 ani, ar fi acum proprietara unei companii controversate.

Vladimir Putin și familia secretă

Președintele rus Vladimir Putin ar putea fi tatăl unei fiice de 17 ani a unui milionar secret din Sankt Petersburg, a raportat miercuri site-ul de anchetă. Mama tinerei este milionara evazivă Svetlana Krivonogikh și locuiește în Saint Petersburg.

Este răsplătită cu daruri de către prietenii lui Putin, iar fiica ei seamănă extraordinar cu șeful statului. Povestea ei dezvăluie și proprietarul real al băncii Rossiya, scrie publicația de investigații rusească.  Jurnaliștii de investigație au aflat și numele tinerei de 17 ani, și anume Yelizaveta Vladimirovna Krivonogikh.

Mama ei, Svetlana Krivonogikh, este beneficiarul unei companii care deține o mică parte din Rossiya Bank. Compania controvesrată a fost sancționată de Occident după anexarea Crimeei din 2014, dar și pentru legăturile sale cu elita politică a Rusiei.

Proekt estimează valoarea totală a proprietăților și activelor comerciale cunoscute ale Krivonogikh din Moscova, Sankt Petersburg și orașul stațiune Sochi din sud la 7,7 miliarde de ruble, aproximativ 102 milioane de dolari.

”Motivul unui astfel de secret ar putea sta în faptul că Krivonogikh are o fiică care s-a născut în 2003. Este exact în același timp în care Putin militează pentru primele alegeri din cariera sa. În copiile documentelor obținute, tatăl Elizaveta Krivonogikh nu este indicat și se cunoaște doar patronimicul ei: Vladimirovna.”, scrie publicația.

Proekt demonstrează asemănarea izbitoare a fetei cu Vladimir Putin

Aceeași publicație spune că Elizaveta a trăit sub un nume de familie diferit. În același timp a avut mai multe conturi de socializare cu acest pseudonim.

Judecând după imaginile procurate de Proekt, jurnaliștii spun că există o asemănare fenomenală cu președintele rus.

Profesorul Hassan Ugail, a ajuns la aceeași concluzie. Potrivit acestuia, Putin și tânăra Krivonogikh au o asemănare facială de 70,44%.

Din aceste informații, putem trage concluzia că acestea pot fi legate”, afirmă profesorul în concluzia făcută la cererea celor de la Proekt.

”După ce Svetlana Krivonogikh a fost interogată de redacție, fiica ei a șters majoritatea pozelor unde fața ei era vizibilă.”, spun cei de la Proekt.

Proekt a declarat că Svetlana Krivonogikh a promis că va suna din nou corespondentul său, dar nu a făcut-o niciodată.

Relația lui Putin cu Krivonogikh ar fi început în anii 1990. Îainte ca acesta să devină președinte, Proekt citând două surse nenumite care o cunosc.

Ea a lucrat ca agent de curățenie și a locuit într-un apartament comun înainte de a se muta în „cele mai de elită locuințe pe care un rezident din Sankt Petersburg și le-ar putea dori” în acea perioadă, a mai dezvăluit Proekt.

Relația s-a încheiat probabil „undeva aproape de sfârșitul ultimului deceniu”, au concluzionat cei de la Proekt.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI