18 oct. 2021 | 14:09

Secretul lui Denise Rifai a ieşit la iveală. Ce îi place să facă în timpul liber. Este foarte îndrăzneaţă

Monden
Secretul lui Denise Rifai a ieşit la iveală. Ce îi place să facă în timpul liber. Este foarte îndrăzneaţă
Ce face Denise Rifai atunci când nu apare la Kanal D

Denise Rifai este una dintre cele mai cunoscute prezentatoare de televiziune din România, dar puțini știu ce preferă aceasta să facă în timpul său liber, atunci când nu prezintă emisiunea de la Kanal D. Abia acum s-a aflat ce secret are.

Denise Rifai și-a surprins fanii. Ce secret are

Denise Rifai preferă să abordeze tot felul de ținute elegante și sobre în emisiunea pe care o moderează, așa că nu mulți știu că prezentatoarea de televiziune are un alt stil vestimentar în timpul liber. Aceasta este adepta hainelor cât mai lejere în momentele în care nu apare la Kanal D.

Prezentatoarea de la Kanal D își surprinde fanii din mediul online cu fel și fel de ținute extrem de colorate. Denise Rifai nu se teme să abordeze piese mulate, în culori tari, care reușesc să îi pună în evidență silueta perfectă, astfel că își schimbă stilul vestimentar complet în timpul liber.

Denise Rifai are o siluetă perfectă

Denise Rifai se bucură de un abdomen tonifiat, picioare fără pic de celulită și un ten strălucitor. Mulți se întreabă cum se menține aceasta în formă, așa că, în urmă cu ceva timp, vedeta le explica tuturor cum reușește să aibă un stil de viață cât mai sănătos.

„Da, am ținut multe diete. Atât de multe, încât am ajuns să fac un mod de viață din mâncarea sănătoasă. Cred mult că trebuie să mâncăm cât mai simplu, cât mai verde, cu proteină animală.

Și cred că numai o alimentație corectă ne întărește corpul și sistemul imunitar, și reușim să avem și un ten luminos și un păr puternic.”, a spus ea pentru revista Viva!.

„Mi se părea că sunt o prezență neplăcută”

De asemenea, prezentatoarea Kanal D a mărturisit că nu înțelege de ce unii oameni nu vor să abordeze un stil cât mai sănătos. Denise Rifai a explicat că, de multe ori, a fost nevoită să refuze tot felul de alimente nesănătoase în momentul în care a fost servită cu așa ceva.

„Eu nu înțeleg oamenii care își permit să mănânce corect și ce trebuie și nu o fac. Și se răsfață spunând că ei nu pot. Așa cum nu înțeleg oamenii care insistă să te servească cu tot felul de alimente nesănătoase și se miră de tine că tu nu mănânci.

La început, mi se părea că eu sunt o prezență neplăcută, prin faptul că refuzam acele atenții culinare, însă anii au trecut și mi-am dat seama că, de fapt, insistența lor e ceva realmente nepoliticos!”, a adăugat aceasta.

Parteneri
Ce trebuie să faci în ziua de Paște ca să ai noroc tot anul. Obiceiul care îți aduce succes
Redactia.ro
Latura rușinoasă a lui Ion Creangă. Cum devenise amantul femeilor căsătorite și cum a ajuns să aibă un copil din flori, cu o călugăriță
Click.ro
Primele rezultate în cazul fetiței de 4 ani care a murit după ce a mâncat macrou congelat. Ce s-a descoperit la analize
Digi24
Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani. Abia acum polițiștii au aflat cine este și povestea ei ciudată
Digi24
Nu se mai ascund! El are 29, ea - 52! Cuplul din showbizul românesc despre care toată lumea vorbește
Unica.ro
Cabral s-a dezlănțuit în club. A plecat de la petrecere cu două femei
EVZ.ro
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
Spynews
Obligatoriu pentru toți proprietarii de animale. Regulile UE nu pot fi încălcate
Capital.ro
Mircea Badea, despre esenţa ortodoxiei: "Aceasta este credinţa mea, teza mea personală"
Antena 3
O mai recunoști? A fost considerată una dintre cele mai frumoase femei din lume. Decizia neașteptată luată la 73 de ani
Avantaje
TOTAL INTERZIS în VINEREA MARE! E cel mai mare PĂCAT
Mediaflux
Alertă pe litoralul României, în minivacanța de 1 Mai! Dealerii de droguri au început să vândă substanțele interzise
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O tânără a stârnit controverse după ce a recunoscut că nu își spală pijamalele după fiecare purtare. Ce i-au spus internauții
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro