Denise Rifai, despre culisele emisiunii de la Kanal D. Ce fac invitații după aparițiile la TV

Denise Rifai, despre culisele emisiunii de la Kanal D. Ce fac invitații după aparițiile la TV
Denise Rifai, despre culisele emisiunii de la Kanal D.

Denise Rifai, prezentatoarea emisiunii ”40 de întrebări cu Denise Rifai”, a venit azi în platoul emisiunii Teo Show, unde a dat detalii din culisele emisiunii sale, de altfel, o emisiune urmărită de mulți telespectatori.

Denise Rifai, despre culisele emisiunii de la Kanal D

Denise Rifai este una dintre cele mai cunoscute jurnaliste de la noi, celebră pentru intransigența sa când vine vorba de a-și intervieva invitații. Ea a primit recent și un premiu pentru emisiunea pe care o moderează acum la Kanal D. Frumoasa moderatoare a dat detalii de culise despre invitații săi.

„Când un invitat la emisiune minte, îsi duce cu mâna la ochi, acesta este un gest reflex pentru minciună, eu mă uit la limbajul corpului. Imediat simți energia omului care minte.

Eu mă uit la ei, așa sancționez minciuna. Mulți falsează și am avut surprize foarte mari. Spre exemplu, o femeie care vorbea foarte mult în fata camerelor de obicei, la emisiune nu zicea nimic în ultimele 20 de minute. Fiecare emisie vine cu ceva nou.

Eu sunt un om normal, am informații și citesc foarte mult, dar încărcătura aceasta a emisiunii o dă faptul că invitații mă cunosc, eu nu pot vorbi în acest format, dar nici nu poți să îmi dai orice. Din poziția pe care o am la această emisiune, invitatul este prietenul meu, eu ii dau posibilitatea să fie cum vrea el, eu nu mai sunt Denise Rifai cea incisivă, ci el trebuie acum să se poziționeze cum vrea el în fața publicului.

După emisiune, invitații mei mă sună să îmi spună că își doreau să îmi spună mai mult. În plus, mai au și felul de strategii când e vorba de întrebări, oamenii vor să știe dinainte întrebările, ei incearcă, au strategii”, a spus Denise Rifai la Teo Show.

Întrebarea rușinoasă pusă de Denise Rifai lui Mugur Mihăescu

De altfel, în emisia de duminică, 3 octombrie, începând cu ora 22:15, invitat al emisiunii este celebrul Mugur Mihăescu, care o să dezvăluie aspecte ale vieții sale neștiute de către admiratori până acum. Acesta nu a scăpat nici de întrebările rușinoase, iar printre altele, prezentatoarea TV l-a întrebat și de ce a rămas repetent de 3 ori.

„‘Câte milioane de euro v-a adus în conturi Vacanța Mare’, ‘A coborât Vacanța Mare nivelul umorului românesc?’, ‘De ce ați rămas repetent de trei ori?’,

‘Ce ați avut de câștigat pentru că v-ați turnat prietenii la Securitate?’, ‘V-a protejat politica afacerile?’, ‘Ați fost vreodată separat de soție?’, ‘De ce nu vă place România?’”, sunt numai câteva dintre întrebările la care o să răspundă Mugur Mihăescu.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI