Secretul Elenei Marin de la Survivor România. Ce a făcut cu Elena Ionescu, marea câștigătoare din sezonul trecut

Secretul Elenei Marin de la Survivor România. Ce a făcut cu Elena Ionescu, marea câștigătoare din sezonul trecut
S-a aflat secretul Elenei Marin. Ce a făcut în urmă cu câteva luni Elena Ionescu?

Ce s-a aflat despre Elena Marin? Celebra cântăreață a fodat dată de gol. Ce a făcut câștigătoarea emsiunii ‘Exatlon’ de anul trecut? Fanii show-ului sportiv nu se așteptau la una ca asta.

S-a aflat secretul Elenei Marin.Ce a făcut Elena Ionescu?

Elena Ionescu i-a dat sfaturi veritabile dansatoarei Andreei Marin imediat cum s-a aflat că aceasta va face parte din proiectul sportiv de anul acesta. Cântăreața a câștigat anul trecut marele trofeu al emisiunii „Exatlon”, motiv pentru care Marin a sunat-o pe Ionescu pentru a-și pune la punct strategia câștigătoare.

Dansatoarea a telefonat-o pe fosta Faimoasă și i-ar fi cerut sfatul chiar înainte de competiție. Pare întâmplător pentru unii dintre fanii show-ului, dar lucrul pe care îl mai au în comun cele două este atitudinea de care au fost acuzate de către colegii de echipă.

Ambelor vedete li s-a reproșat faptul că se victimizează prea tare, lucru ieșit în relief de către telespectatori. Raluca Dumitru s-a implicat în această discuție și a povestit, pentru wowbiz.ro, că într-una din discuțiile cu dansatoarea Andreei Bălan i-a mărturisit faptul că a apelat la Elena Ionescu pentru sfaturi chiar înaintea începerii competiție, astfel pentru a se asigura că pornește cu dreptul în show-ul sportiv:

”Imediat după ce am ajuns în Dominicană, am încercat să mă apropii de Elena, pentru că era singura din camp pe care o cunoșteam în momentul acela, fusesem chiar colege la un post de televiziune.

Am fost împreună pe plajă și am stat de vorbă despre mai multe lucruri. La un moment dat, ea mi-a povestit că a sunat-o pe Elena Ionescu și că i-a cerut sfaturi despre cum să fie, cum să se comporte… nu mi-a spus exact ce i-a spus. Probabil că acum nu ar mai recunoaște, însă atunci asta mi-a spus.”

”De un milion de ori mi s-a spus”

Elena Ionescu este de părere că nu se regăsește în Elena Marin și că nu seamănă „ca și comportament și strategie”. Cu toate astea, a subliniat că există detaliul în comun pe care mulți l-au sesizat, mărturisind că a fost în locul ei atunci când foștii coechipieri au reacționat la fel cum o fac în cazul fostei asistente de televiziune.

”De un milion de ori mi s-a spus că mă victimizez, dar acesta nu e stilul meu. Înțeleg că sunt nominalizată pentru o perioadă mai proastă, cea de săptămâna trecută. Acum s-a mers pe aceeași premisă, nu știu dacă e o strategie bună, dar trebuie să iau jocul așa cum e, să nu mă gândesc la foarte multe lucruri”
Elena Ionescu

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI