Secretul dureros al Reginei Elisabeta. Decizia care a distrus destine

Secretul dureros al Reginei Elisabeta. Decizia care a distrus destine
Regina Elisebeta șo sora ei, prințesa Margaret. Sursa foto: avantaje.ro

Prințesa Margaret, sora reginei Elisabeta, poza într-o fire rebelă în tinerețe, dar sub această imagine se ascundea multă suferinţă. Astunci când prinţesa Margaret s-a căsătorit cu Anthony Armstrong-Jones, în 1960, totul părea o poveste frumoasă de dragoste, dar mirele nu era adevărata sa iubire.

Secretul Reginei Elisabeta. Care este decizia care a distrus destine

Logodna prințesei Margaret cu Anthony Armstrong-Jones, fotograf de meserie, a fost anunțată pe data de 26 februarie, în anul 1960. Puțină lume știe, însă prințesa Margaret avea însă să meargă cu inima frântă la altar. Aceasta a fost nevoită să renunţe la bărbatul pe care îl iubea, Peter Townsend, după ce a fost presată de sora ei Regina Elisabeta a II-a, acum în vârstă de 94 de ani.

Peter Townsend lucra pe atunci pentru familia regală şi trecuse deja printr-un divorţ. Dacă Margaret s-ar fi căsătorit cu Peter Townsend, aceasta ar fi trebuit să renunţe la  tron, motiv pentru care a hotărât să dea uitării frumoasa poveste de dragoste. Se spune că atât prințesa Margaret, cât şi Peter Townsend au promis când erau iubiți să nu se căsătorească niciodată cu altcineva.

Prințesa Margareta, soțul său și cei doi copii
Prințesa Margareta, soțul său și cei doi copii. Sursa foto: theindependent.co.uk

Marea iubire a prințesei s-a căsătorit cu secretara sa

După ce aceasta a făcut pasul cel mare cu altcineva, Peter Townsend i-a scris o scrisoare prinţesei Margaret în care îi spunea că a hotărât să îşi refacă viaţa cu Marie-Luce Jamagne, secretara lui în vârstă de 19 ani. Prințesa Margaret, în vârstă de 29 de ani pe atunci, a fost teribil de tristă după ce a citit cele scrise.

Cei de la Daily Mail relatează că atunci când prințesa Margaret a fost întrebată despre scrisoarea de la Peter Townsend, ea a spus: „I-am scris înapoi pentru şi i-am dorit numai bine’’. Astfel, la după săptămâni, Prinţesa Margarte şi-a anunţat logodna cu Anthony Armstrong-Jones.

Margaret și soțul său s-au despărțit după 18 ani de căsătorie

Margaret şi Anthony Armstrong-Jones au avut doi copii, David Armstrong-Jones și Sarah Chatto, însă căsătoria dintre cei doi nu a fost de lungă durată.

De-a lungul căsătoriei lor s-a vorbit mereu despre infidelităţi, iar în cele din urmă au ajuns să se separe. Prinţesa Margareta a divorțat de soţul său, fotograful Anthony Armstrong-Jones, după 18 ani de căsătorie.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI