Informația care zguduie Familia Regală Britanică. Secretul Prințesei Diana aruncă tot în aer

Informația care zguduie Familia Regală Britanică. Secretul Prințesei Diana aruncă tot în aer
Informația care zguduie Familia Regală Britanică. Secretul Prințesei Diana aruncă tot în aer

”Dacă n-ar fi, nu s-ar mai povesti.” De multe ori, la apariția unor zvonuri ce vizează deciziile neortodoxe ale membrilor familiei regale, aceasta este învinuită că ar închide ușile palatului, doar-doar să nu se păteze numele familiei. Confirmări nu vin niciodată, însă poveștile curg.

Informație despre Familia Regală a Marii Britanii. Secretul Prințesei Diana, lăsat în paragină

The Guardian scria, în 2002, că: „O casetă dispărută, văzută ultima dată în posesia lui Paul Burrell, conține dovezi ale unor presupuse violuri la Casa Regală”. Era vorba despre o bandă de 30 de minute care detaliază acuzațiile unei servitoare. Victima spune că a fost obligată să întrețină relații intime de două ori cu un bărbat care lucrează pentru prințul Charles. Unul dintre incidente ar fi avut loc în Egipt, celălalt în palat. Curios este că aceasta primea mai puțin de 10.000 de lire sterline pe an, iar când a părăsit Casa Regală a primit 30.000 de lire sterline.

Acuzatul a negat afirmațiile

Victima nu a contactat poliția la momentul presupuselor agresiuni de la mijlocul anilor 1990, dar cazul a ieșit la iveală în jurul anilor 2000, când inspectorii au început să îl cerceteze pe Burrell pentru presupusul furt al bunurilor Prințesei Diana. Oamenii legii au intervievat victima și presupusul violator. El a respins afirmațiile, susținând că actul a fost consensual. În urma unei cercetări, s-a constatat că ”nu există dovezi suficiente pentru a continua”.

Apariția bucatei lipsă de pe bandă, distrugerea Casei Regale

Înregistrarea a fost făcută de Lady Di după ce victima și-a revenit din calvar, aflată atunci la clinica din Roehampton, din sud-vestul Londrei. Prințesa a ținut caseta într-o cutie de mahon de la Palatul Kensington, alături de câteva scrisori emoționante și un inel care i-a fost dat de James Hewitt.

Banda a fost ascultată de Burrell și sora Dianei, Lady Sarah McCorquodale, la scurt timp după moartea prințesei. Când Lady McCorquodale i-a cerut lui Burrell să-i dea cutia, înregistrarea și celelalte obiecte au dispărut. Burrell neagă că sunt în posesia sa și susține că au dispărut din camera majordomului.

Prințesa Diana, amanta lui Epstein?

Jurnalistul Ian Halperin a publicat, în 2019, în revista France Dimanche o informație controversată: prințesa a fost iubita miliardarului Jeffrey Epstein, acuzat de trafic de carne vie. Acesta a fost găsit mort în celula sa pe 10 august, la doar două zile de la apariția în fața unei instanțe federale americane.