Teoria care aruncă în aer Familia Regală Britanică! Cine ar fi ordonat, de fapt, asasinarea Prințesei Diana

Vestea așteptată de milioane de români. PSD anunță dublarea alocațiilor: "Copiii nu au nicio vină! Drepturile lor legale trebuie respectate" Sursă poză: viata-libera.ro

O teorie privind asasinarea Prințesei Diana a revenit în forță pe Internet. Această postare are în spate temutul grup de hackeri Anonymous, care a scos la lumină multe secrete și a iscat scandaluri la cel mai înalt nivel prin dezvăluirile făcute.

Prințesa Diana ar fi fost asasinată la ordinul Prințului Filip, deoarece cunoștea detalii cutremurătoare

O teorie care i-a șocat și înfuriat în același timp pe fanii Prințesei Diana a revenit în atenția publicului pe 31 mai, când s-a viralizat din nou pe rețelele de socializare. Această teorie spune că Prințesa a fost asasinată și vine și cu detalii legate de motivul uciderii sale, dar indică și autorul moral.

Astfel, hackerii susțin că Prinţesa Diana a fost ucisă la ordinul lui Filip de Edinburgh, soțul reginei Marii Britanii. Acesta ar fi ordonat asisinatul deoarece Prințesa Diana cunoaștea multe dintre secretele murdare ale Familiei Regale.

Prințesa Diana ar fi fost asasinată la ordinul Prințului Filip, deoarece cunoștea detalii cutremurătoare
Prințesa Diana ar fi fost asasinată la ordinul Prințului Filip, deoarece cunoștea detalii cutremurătoare

Asisanatul are legătură cu protejarea unei rețele de trafic de copii

Postarea de pe Twitter care devoala aceste fapte a fost, ulterior, ştearsă, însă lumea o viralizase deja în mai multe limbi. Potrivit postării, unul dintre aghiotanţii prinţului Charles, John Hopkins, ar fi mărturisit pe patul de moarte, susţinând că nu a fost singura comisă între anii 1973 şi 1999.

Secretul deţinut de Lady Di era extrem de grav pentru această familie cu sânge albastru: exista şi o înregistrare pe care Lady Di ar fi deţinut-o cu mărturii legate de traficul de minori pentru favoruri sexuale.

Hopkins a mai povestit că fosta prinţesă este singura femeie pe care au ucis-o cu ordin precis şi direct din partea monarhiei britanice. Un detaliu răvăşitor spune că această odioasă crimă a fost comandată direct de Prinţul Filip: “Totul trebuia să arate ca un accident, Diana ştia prea multe secrete”. Întrebat de ce nu a povestit mai devreme aceste lucruri, acesta a spus că toţi agenţii MI5 promit fidelitate Coroanei până la moarte.

Gruparea Anonymous, creată la mijlocul anilor 2000, a dezvăluit de-a lungul timpului numeroase fapte de corupţie la nivel înalt, săvârşite în Statele Unite, dar și în alte țări.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI