Secretul de la McDonald’s Drive Thru pe care puțini clienți îl știu. Ce se află acolo, de fapt

Secretul de la McDonald’s Drive Thru pe care puțini clienți îl știu. Ce se află acolo, de fapt
Te poti face foarte usor de ras

Mâncarea de la McDonald’s este un adevărat deliciu. Cu siguranță ai trecut pe la acest fast food cu mașina, însă cu siguranță nu ai observat acest detaliu.

Ce nu știai despre McDonald’s

Pe cât de mult le place oamenilor să mănânce aici, angajații nu știu cum să fugă mai repede din restaurante.

Un fost angajat McDonald’s a povestit pentru publicația Mirror cum a fost să lucreze la celebrul lanț de fast food. Programul flexibil și rata salariului de la McDonald’s au fost extrem de atractive pentru acesta, fiind student.

Pentru început, trebuie să știi că în fiecare restaurant McDonald’s există un buton de panică, pe care angajații îl pot activa dacă un client devine agresiv sau încearcă să exercite orice tip de violență fizică asupra altora.

„Avem instalată o alarmă de panică pentru orice client care este agresiv. Există persoane care pun la încercare răbdarea angajaților într-un Drive-Thru aglomerat”, povestește fostul angajat.

În plus, atunci când mergi la un McDonald’s Drive-Thru, ai mare grijă ce spui și ce faci, pentru că angajații te pot auzi și vedea, chiar dacă au geamul închis.

Există camere de luat vederi și microfoane, așa că dacă ești în mașină ai de comentat ceva la adresa angajatului, acesta va auzi în casca lui tot ceea ce spui.

Secretul pe care doar angajații îl știu

„Putem auzi și vedea tot ceea ce faceți în timp ce așteptați să vă dați comanda prin difuzoarele de la Drive-Thru. Nici nu vă pot spune câte interpretări solo ale unor hituri pop de doi bani din anii ’90 am auzit de-a lungul anilor.

Din păcate, serenada adolescenților care abia și-au luat permisul și a celor care stau la coadă timp de jumătate de oră de dragul unei sticle de apă (da, chiar se întâmplă asta) blochează cele opt ore de sunete neîncetate ale aparatelor”, povestește fostul angajat.

Un alt lucru despre drive-thru McDonald’s este că angajații nu te servesc dacă ești pe jos.

„Avem o politică care ne interzice să servim persoane care nu se află într-un vehicul motorizat în drive-thru deoarece poate fi nesigur.

Bicicletele, scuterele electrice și pietonii nu pot fi serviți”, spune un alt angajat.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI